Fantovske hlače

Ujemite letošnje trende in otroka oblecite moderno

Pridno smo že zakorakali v pomlad in s tem tudi v sveže trende oblačil, ki kar kličejo po pozornosti v prikupnih barvnih odtenkih in modelih. Zdaj je tudi pavi čas, da svojemu malčku osvežite garderobo in naredite prostor za večje ter prihajajoče tople sezone leta. Danes bomo dali prednost dvema kosoma oblačil, in sicer otroški puloverji, ki so obvezna oprema skoraj do poletja, ter fantovske kratke hlače, ki jih lahko uporabijo že sedaj, pri raznih športnih aktivnostih, kot tudi kasneje v poletnih mesecih.

Predstavili vam bomo 3 popularne stile, katerih glavne kategorije bodo ravno topli otroški puloverji ter različne, moderne fantovske kratke hlače priljubljenih blagovnih znamk, kot je na primer GAP, ki bodo, ne glede na to, ali je vaš malček bolj športen ali eleganten, ustrezali vsakemu okusu ter priložnosti.

S 3-mi priljubljenimi stili nad popoln videz

Kadar izbirate novo, svežo garderobo, ki bi se lahko odlično podala na več videzov, se poskusite držati smernic za te tri največkrat uporabljene stile, s katerimi ne boste zgrešiti:

  • Izdelki iz blaga: kot so to na primer topli otroški puloverji, ki so zmeraj popularni, udobni za nošenje in brez dodatnih gumbov ter zadrg, katere bi vezale ali stiskale. V kombinaciji s spodnjim delom iz blaga bo malček pripravljen za udobne sprehode, šport ali poležavanje doma.
  • Priljubljena kolekcija denim: tukaj pridejo naprej predvsem jeans fantovske kratke hlače, ki z različnimi modeli poskrbijo za udobje, moden izgled ter seveda odlično kombinacijo. Popestrite jih z izbrano bombažno majico ali udobnimi puloverji.
  • Udobje za prosti čas: to je stil za popolno udobje čez celoten dan. Vsebuje namreč predvsem bombažne elemente, ki so združeni v popolnem stilu zgornjih delov, kot so otroški puloverji ter spodnjih delov, ki vsebujejo fantovske kratke hlače. Tukaj se seveda, glede na sezono spreminja dolžina, debelina in pa podloga oblačila.

Pomembni pri takšni izbiri so tudi: pravilna velikost, dolžina, širina ter priložnost, ob kateri bodo izbrana oblačila nošena. Je pa res, da je vsak kos zase drugače definiran.

Kako so definirani priljubljeni otroški puloverji?

To so vrste mehkih tkanin, ki so tanko ali debelo podložene, da lahko otroku nudijo zadostno toplino med hladnejšimi ali vmesnimi oz. prehodnimi meseci. Kadar izbirate to vrsto tkanin, morate biti pozorni na debelino notranje podloge, njihovo dolžino ter seveda pravilno velikost, ki je še kako pomembna, da na telesu malčka ne visi, ampak ga prijetno objame in mu nudi toplino. Velikokrat se zgodi, da starši kupijo oblačilo, ki je preozko. V tem primeru telesu tak model vzbuja stres, saj ga veže in mu je lahko prevroče ali v nasprotnem primeru, ki se zgodi, če vlaga nima možnosti izhoda, hladno.

Na voljo so različni kroji in dolžine, ki so lahko:

  • ravni,
  • sproščeni,
  • širši,
  • ožji,
  • krajši ali daljši,
  • s kapuco ali brez.

Standardni segajo po dolžini nekje do začetka bokov. Za malčke je dobro, da vsebujejo tudi patent na pasu, ki omogoča zadrževanje toplote in prijeten občutek. Kako pa se odrežejo spodnji deli?

Večvrstne fantovske kratke hlače

Tako kot puloverji so tudi kratke hlače na voljo v različnih dolžinah, krojih (nad koleni, do kolen ali čez kolena) in materialih (kot so bombaž, jeans in mešanice materialov), ki so primerni za male in večje dečke. Vse so izdelane udobno in moderno, za prav vsako priložnost.

Materiali, ki so najprimernejši za vašega malčka

Danes lahko na trgu najdete številne lepe modele in vzorce različnih oblačil, vendar je zelo pomembno tudi, iz kakšnega materiala so le-ti izdelani. Sploh, če je malček občutljiv in ima kakšne alergije. Najboljša in prav tako najpogostejša izbira oblačil, so tista izdelana iz mešanice bombaža ali recikliranih materialov. Ta so mehka, ne pikajo in se lepo nosijo.

Za malčke do drugega leta starosti je priporočljivo izbirati le bombažna oblačila, saj je takrat njihova koža hitreje dovzetna za alergije.

Kombinacija: otroški puloverji in prikupne fantovske kratke hlače

Zelo priljubljeni so otroški puloverji z raznimi potiski risanih junakov, oblik ali živali, ki jih naravnost obožujejo. Vendar v večini primerov prevladuje enobarvna kombinacija, ki spada praktično na vse stile. Če jim dodate še fantovske kratke hlače, ki se barvno ali stilsko usklajujejo, bo vaš otrok zadovoljen, urejen in v udobnih oblačilih.

Vse oz. večina kombinacij pri zgornjih delih je primerna za starosti od 6 mesecev pa vse tja do 5 let. Podobno velja za spodnje dele, ki pa so označeni s konfekcijskimi številkami, in sicer od XS do L. Letošnja pomladna in poletna sezona bo za deklice obarvana v barvite nežne pastelne odtenke oblek in dodatkov, ki so lahkotna in ohlapna. Medtem ko bodo dečke obdajali črtasti potiski v sproščenih krojih in barvah sončnega zahoda.

Verjamemo, da boste po zgornjih nasvetih in številnih prikupnih možnostih široke izbire, priljubljenih znamk, kot je na primer GAP, za svojega malčka izbrali odlične kakovostne kose, ki bodo modni in udobni za vsak dan prostega gibanja v vrtcu, šoli ali doma.

Avtor prispevka: