Nakup sodobno opremljene počitniške prikolice se izplača

Želja po raziskovanju različnih krajev, kampiranje in uživanje pod zvezdami, so razlogi, zakaj je biti lastnik sodobne počitniške prikolice, več kot dobrodošlo. Nakup počitniške prikolice vam nudi domače in udobno spanje, zasebno prhanje in kuhanje v priljubljenem okolju ter osebno raba sanitarij, ki je več kot dobrodošla.

Vse, kar potrebujete za nakup sodobne počitniške prikolice, je torej avto, na katerega lahko prikolico pripnete, dovolj močan motor, da lahko vleče in manevrira s prikolico ter denar in veliko mero želje za preživljanje počitnic v udobju, na visokem nivoju.

Če ste kdaj kampirali v šotoru, veste, kako svobodno in romantično je, a vendar morate uporabljati skupne tuše in sanitarije, kar pa ni ravno vsakemu po godu. Nakup počitniške prikolice vam omogoča mero romantike, zasebnosti in ugodja, skoraj kot doma.

Zasnova počitniške prikolice

Prikolica znamke Hobby je natančno in prestižno izdelana za brezskrbno preživljanje počitnic z vašo družino, prijatelji ali partnerjem.
Nakup počitniške prikolice vam omogoča visoko funkcionalnost notranje in zunanje opreme:

 • varne skrivne predale s tihim zapiranjem;
 • kuhinjo z velikimi izvlečnimi predali;
 • kombinirana pečica, ki združuje pečico, kuhalno ploščo in žar v eni napravi;
 • nekateri modeli vsebujejo podaljšan točilni pult ter velik 150 litrski hladilnik;
 • prijetna osvetlitev prostora ter diskretna večerna luč za romantiko;
 • zunanjost prikolice je robustna ter odporna na vremenske razmere;
 • vsebuje sistem trojnega zaklepanja, tako je strah, da bi kdo lahko prišel noter, popolnoma odveč;
 • izolacija oken omogoča zadrževanje toplote in poleti omogoča prijetno hladno ozračje v notranjosti;
 • steklena ploskev oken je dobro zvočno izolirana in ne prepušča vlage.

V notranjosti so stene in pohištvo v lepih nežnih pastelnih odtenkih, ki prostor naredijo večji in pričarajo prijeten prostor za bivanje. Postavitev elementov je natančno izmerjena in postavljena tako, da imate veliko manevrskega prostora za gibanje in opravljanje zadanih nalog. Nakup počitniške prikolice vam nudi prav tako shrambo živil. Tako ostanejo dalj časa sveža in vi imate boljši pregled nad ostalimi pripomočki v kuhinji.

nakup počitniske prikolice cena

Vrste prikolic

Prodajni program ponuja nakup 6-ih različnih počitniških prikolic:

 1. OnTour

Vrsta vsestranske in prostorne prikolice, primerne za družine in pare.
Vsebujejo 4 modele: 390 SF, 460 DL, 470 KMF ter 470 UL, ki se razlikujejo po dolžini, teži ter številu spalnega prostora. Primerne so za bivanje do 5 oseb. Nakup počitniške prikolice OnTour vam bo omogočil sproščene in zasebne počitnice v krogu družine.

 1. De Luxe
  Vsebuje lepo razgibano notranjost, z nežno zamolklimi odtenki svetlega lesa. Ta vrsta prikolic vam omogoča izbiro kar 15. različnih postavitev in možnost bivanja do 7 oseb.
 2. De Luxe Edition
  Omogoča luksuzne elemente in strateško umeščene majhne pozornosti, ki so skoraj nevidne. Bivanje do 5 oseb. Nakup počitniške prikolice Edition vam bo dalo možnost bivanja kot doma.
 3. Excellent
  Model prikolice za ležerno preživljanje počitnic v krogu prijateljev, z velikim prostorom za druženje, kuhanje in uživanje.
 4. Prestige
  izjemno prestižno in natančno izdelana kuhinja, ki je bodo gurmani zelo veseli. Če torej cenite dobro opremljeno kuhinjo, v kateri radi preživite svoj čas, je nakup počitniške prikolice Prestige prava izbira za vas.
 5. Premium
  Prikolica, v kateri se boste ob vstopu in bivanju v njej počutili kot v prestižni hotelski sobi. Zapeljive linije, razigran hotelski interjer ter prestižna nočna osvetlitev vas bodo očarali.

opremljene-pocitniske-prikolice-1

Cena za nakup počitniške prikolice


Cene nakupa prikolic so različne in se gibljejo od osnovnega modela za 19.000 € vse do Premium modela, za slabih 40.000 €.

Nakup počitniške prikolice pa ni odvisen le od modela, ampak prav tako od opreme, ki jo želite imeti, Torej vsak dodaten kos opreme, personaliziran detajl in podobno, vas bo stal dodatnih nekaj evrov.

Zakaj se odločiti za nakup počitniške prikolice Hobby?

Nakup počitniške prikolice Hobby vam bo omogočil vrsto nadstandardnih elementov, ki so že vključeni v ceno počitniške prikolice. Vsaka prikolica vsebuje vse all-inclusive elemente, ki jih potrebujete za svoje potovanje.

Od dodelane kuhinjske enote z možnostjo enostavnega čiščenja elementov, ki so odporni proti praskam in odtisom, do vključene kombinirane pečice, širokih izvlečnih predalov na tiho zapiranje, do velikega hladilnega elementa, zasebnega tuša in sanitarij, do odličnega ventilacijskega sistema celotne prikolice.

Prav tako je poskrbljeno za varnost, s trojnim zaklepanjem ter dvojnimi vrati; zvočno izolacijo stekel ter fino klimo samega prostora. Tako da lahko v njej bivate poleti in pozimi brez strahu, da bi vas zeblo ali bi vam bilo prevroče.

Če pogledate celoto in se vprašate, ali je nakup počitniške prikolice vreden, bo odgovor zagotovo DA. Zdaj se lahko brez skrbi peljete na počitnice kamorkoli, saj je za bivanje, sanitarije in kuhinjo poskrbljeno. Prav tako ste na varnem za zaklenjenimi vrati in tudi komarji vam ne morejo priti do živega.

Izkusite to svobodo zasebnih počitnic s svojo družino ali prijatelji in verjemite, ko boste začeli tako bivati, se boste zaljubili. Zapeljite se svobodno v svet s svojo počitniško prikolico Hobby in uživajte vsak trenutek, kot bi bil zadnji.

Avtor prispevka: