Kam v toplice to jesen v Sloveniji?

Moramo priznati, da je letošnjo turistično sezono dodobra udarila kriza, ki jo je povzročil koronavirus. Veliko Slovencev se tako sploh ni odpravilo na počitnice, kot je bilo to običajno še lansko leto. Letos smo bili vsi bistveno bolj previdni in večina Slovencev je raje ostala na varnem, kot pa da bi tvegali izpostavljenost novemu koronavirusu. Država nam je sicer podarila turistične bone v višini 200 €, ki so nekoliko pomagali trgu turističnih nastanitev, vsekakor pa je določena škoda vseeno nastala. Pa da ne bomo preveč negativni in da ne bomo obujali slabih novic, se bomo v tem prispevku raje osredotočili na bolj pozitivne teme in sicer v tem prispevku se bomo posvetili temi jesenskih počitnic, podali vam bomo nekaj idej, kje bi v Sloveniji v letošnjem letu lahko preživeli nepozaben jesenski odmor, kljub novemu pohodu koronavirusa.

Katere toplice vam predlagamo, da jih obiščete?

Slovenija se lahko pohvali s precej široko ponudbo toplic in raznih spa centrov, saj imamo v Sloveniji veliko termalnih vrelcev, ki so seveda nujno potrebni za postavitev toplic in raznih zdravilišč. V Sloveniji imamo torej to srečo, da lahko nemoteno uživamo v vseh storitvah, ki nam jih tovrstni centri ponujajo. V kolikor tudi sami razmišljate, da bi te jesenske počitnice oz. jesenski dopust preživeli nekje v toplicah, bi vam mi svetovali, da se odpravite v Terme Olimia, ki imajo zares dobro ponudbo.

terme olimia

Terme Olimia se lahko pohvalijo s kar dvema bazenskima kompleksoma, kjer imajo lepo urejene bazene. Terme Olimia se nahajajo v kraju Podčetrtek, ki svojim obiskovalcem ponuja ogromno zanimivosti. Brez težav se lahko odpravite na različne lokacije, kot so Jelenov greben, zelo dobro poznana čokoladnica, lahko se odpravite v tamkajšnjo pivovarno, kjer lahko poizkusite domače pivo in tako dalje. V kolikor se boste odpravili v Podčetrtek, da bi tam preživeli nekaj dopustniških dni, bi vam vsekakor svetovali, da si dobro pogledate, kako izgledajo Terme Olimia apartmaji, ki vam ponujajo možnost udobnega in prav prijetnega bivanja. Apartmaji v Termah Olimia so zelo iskani, zato pohititte z rezervacijo. Še posebej v jesenskih in zimskih mesecih je povpraševanje zares veliko.

Svetujemo vam tudi obisk Terme Čatež

Terme Čatež v Sloveniji zagotovo spadajo med ene najbolj priljubljenih in to zagotovo ne brez dobrega razloga. Terme Čatež svojim obiskovalcem ponujajo zares veliko zanimivega, predvsem pa se lahko pohvalijo z zares dobro urejenimi bazeni, ki svojim obiskovalcem ponujajo vse, kar potrebujejo za popoln oddih. Terme Čatež so toplice, ki so najbolj oblegane v poletnem času, saj imajo zelo velik in lepo urejen zunanji bazenski kompleks. Verjamemo, da ga večina Slovencev že dobro pozna, v kolikor pa bi še tudi vi radi odpravili v te kraje in jih dodobra raziskali in medtem uživali v toplih bazenih z zelo veliko igrali za otroke, potem je to prava izbira tudi za vas.

Kot lahko vidite imamo v Sloveniji zares veliko ponudbe na področju bazenskih kompleksov, zato verjamemo, da to jesen ne boste imeli večjih težav pri izbiri. No, morda pa se boste znašli v zadregi, ker je ponudba tako široka, da se boste težko odločili. Toda to so že nekako sladke skrbi, kajne?

Avtor prispevka: