najem igralnice za otroke

Najem igralnice za otroke – za preprosto organizacijo rojstnega dne

Otroci obožujejo zabave, še posebej rojstno dnevne. Za starše pa to predstavlja kar velik izziv. Najem igralnice za otroke ta problem hitro in ugodno odpravi. Torej če imate tudi v kratkem rojstno dnevno zabavo in bi želeli hitro odpraviti vaše skrbi kako zabavo pripraviti, kako dobiti prostor in urediti varno okolje za vse udeležence vas povabimo, da kontaktirate otroško igralnico Barabin v Grosuplju.

Nudimo najem igralnice za otroke po res ugodni ceni. Igralnica je bogato opremljena z raznimi igrali, za animacijo otrok pa lahko poskrbijo tudi naši prijazni animatorji, ki vedno poskrbijo za obilo zabave in seveda tudi za varnost kar je še posebej pomembno. Animatorji lahko pripravijo razne tematske animacije, poskrbijo za poslikavo obrazov, otroke kaj novega naučijo ali pa samo poskrbijo, da zabava poteka varno.

Za najem igralnice je potrebna obvezna rezervacija saj imamo veliko povpraševanja in kar nekaj že zapolnjenih terminov. Po navadi uspemo izvesti do 2 zabavi za rojstni dan dnevno zato sta dnevno na voljo 2 termina. Najem igralnice v osnovi ne vključuje animatorjev lahko pa ob doplačilu pri zabavi sodelujejo tudi animatorji ter pripravijo razne zabavne igre in tudi malico za otroke.

Poskrbite za vrhunsko zabavo ter nas kontaktirajte še danes in si zagotovite prosto mesto v naši igralnici Barabin.

najem igralnice za otroke

Če se odločite za najem igralnice in animatorjev lahko med samim potekom rojstnega dne tudi popolnoma prepustite otroke našim animatorjem, vi pa medtem poklepetate z drugimi starši ali pa se vrnete domov po drugih opravkih. Zagotavljamo vam, da bodo vaši otroci v dobrih in varnih rokah ter varnem okolju kjer se bodo zelo zabavali. Lahko pa najamete smo prostor ter rojstno dnevno zabavo vodite sami.

Številni zadovoljni starši se vsako leto vračajo k nam za pripravo raznih rojstno dnevnih zabav za otroke, saj so otroci tako uživali, da so si naslednje leto ponovno zaželeli, da nas obiščejo.

Poleg rojstnih dni pa lahko pripravimo dogodek tudi za kakšno drugo priložnost. Otroci se bodo kaj novega naučili ter uživali v družbi svojih sovrstnikov. Kot smo že omenili se termini hitro polnijo zato je potrebna predhodna rezervacija.

igralnice-za-otroke-1

Če vas zanima več informacij glede naše igralnice in vas zanima koliko stane najem igralnice vam predlagamo, da obiščete našo spletno stran barabin.si kjer lahko pošljete povpraševanje za izbran termin ali najdete druge kontaktne podatke preko katerih nas lahko kontaktirate, da se dogovorimo za najem igralnice.

Naša maskota Medvedek Barabin že nestrpno pričakuje vaš klic, da vam pove kaj vam lahko ponudi in preveri, če je na vaš željen termin igralnica še prosta. Pišite nam!

Avtor prispevka: