Ponudba izdelkov A1 za poenostavljeno življenje

Z vsakim novodobnim tehnološkim napredkom pride izdelek, ki je zasnovan na nov in moderen način, ampak še vedno tako, da ga je enostavno in praktično upravljati. Podjetja, ki zmeraj stremijo k napredku, kot je to na primer A1, imajo v svoji razširjeni ponudbi številne izdelke, ki si jih lahko privošči prav vsak.
Zakaj? Ker so cenovno dostopni in enostavni za vsakdanjo uporabo.

Za primer lahko vzamemo vgradne pečice, ki se s pametno funkcijo ponašajo s samodejnim čiščenjem, ali brezžične tipkovnice, ki za svoje delovanje ne potrebujejo dolgih se valujočih kablov, vendar delujejo le z enostavnim klikom na gumb.

Potem so tukaj še, na primer, monitorji z najboljšo sliko, ki imajo funkcijo hitrega osveževanja, udobje za oči ter odlično zvočno spremljavo. Če bi vse to skupaj združili, bi dobili kakovostne in funkcionalne elektronske naprave, ki nam omogočajo lažje opravljanje nalog na enostaven in funkcionalen način. Bi tudi vi potrebovali tak pripomoček v svojem domu?

 

Monitorji

 

Bogata ponudba na obroke ali z digitalnim bonom

Kadar se odločamo za nakup kakšnega večjega elektronskega dodatka, kot so monitorji ali novodobne brezžične tipkovnice, zmeraj gledamo na to, da so nam seveda vizualno všeč, da imajo točno to, kar potrebujemo, in da so funkcionalni ter kakovostni, za dolgotrajno uporabo.

Ker pa so z novodobnostjo malenkost narastle tudi dobavne cene, so se pri številnih podjetjih, kot tudi na primer pri A1, odločili, da svoje izdelke ponudijo svojim uporabnikom kar na obroke.

Tako so postali tudi tisti prej nedostopni, zdaj popolnoma dostopni in si jih lahko privošči prav vsak.
Ponudba po večini vsebuje obroke na 3, 6, 12 ali 24 mesecev. To pomeni, da lahko vsak mesec v različnih rokih, odplačujete izbrane naprave.

V zadnjem času so na voljo prav tako digitalni boni, s katerimi si lahko ob nakupu zagotovite dodaten popust in prihranite različne vsote denarja, glede na izdelek, ki ga izberete. To pa se izplača, kajne?

Priznani proizvajalci domačega in poslovnega tipa

Kakovostni izdelki, ki se jih drži velik sloves, so naslovljeni s številnimi znanimi proizvajalci, katere si tudi vi, kot uporabnik najlažje zapomnite. Ti proizvajalci se seveda razlikujejo, glede na izbran izdelek. Če bi dali primer:

Monitorji z najboljšo sliko so vam na voljo pod imeni:

 • Acer, HP, Dell, Huawei, Tesla, Xiaomi, Samsung, Lenovo, LG.

Prepričani smo, da številne od njih že poznate, če ne drugače, po imenu. Ponujajo različne tipe, ki jih premorejo sami monitorji. Govorimo o domači, poslovni in gaming uporabi. Glede na uporabo so jim prav tako priredili videz, moč, odzivni čas ter osveževanje, za še boljšo funkcionalnost in vaše potrebe.

Če nadaljujemo na brezžične tipkovnice, ki so v zadnjem času pravi hit, so vam na voljo priznani proizvajalci,
kot so:

 • Samsung, Trust, Genius in Logitect.

Brezžične tipkovnice imajo številne možnosti povezav, tudi do 3 naprave. Povezava poteka preko Bluetootha, napajanje pa po večini, kar na baterije z oznako AAA. Številne imajo tudi že udobne, tihe in nizko profilne hod tipke ter priljubljene bližnjice, ki jih dosežete s samo enim klikom na gumb. Vsebujejo tudi udoben naklon za dolgo urno delo ter zaščito pred politjem tekočin. Boljše variacije, ki krasijo brezžične tipkovnice, vsebujejo tudi prikaz stanja baterije ter priložen naslon za zdravje zapestja.

Izjemno priljubljena je tudi kategorija bele tehnike, kot so moderne vgradne pečice, ki imajo številne funkcionalnosti in vam tako nudijo enostavno delo, saj same nase prevzamejo težji del. Na voljo so znane vgradne pečice, pod imenom:

 • Beko, Bosch in Electrolux.

Tudi vgradne pečice imate možnost pridobiti v več obrokih, in sicer od 3 do 24 mesecev ali pa kar preko digitalnega bona. Vam pa bodo zagotovo prišle še kako prav, saj s posebnimi funkcijami pečenja, kot so:

 • samoočiščenje,
 • dodajanje pare,
 • peka več jedi hkrati, brez mešanja okusov,
 • peka s 3D ventilatorjem,
 • samodejna določitev temperature in časa pečenja,
 • samodejen izklop in mnoge druge praktične funkcije.

Pridobite čas, porabo energije ter uživanje ob odlično spečenem kosilu ali večerji.

 

Vgradne pečice

 

Velikost je pomembna

Kadar se odločate za nakup pomembnih izdelkov, katere boste uporabljali še dolga leta, je dobro, da poznate in vidite razliko tudi v velikosti. Saj ni nujno vedno veliko, tudi na dolgi rok dobro. Če si pogledamo primer, bi rekli, da vgradne pečice glede na svojo velikost, če so večje, porabijo več energije in prav tako pare, ki v njej kroži, kot če vzamemo primer male vgradne pečice. Tukaj še je seveda tudi odvisno od prostora, ki ga imamo pripravljenega zanjo.

Tako velja tudi za brezžične tipkovnice, ki imajo glede na širino vaše pisalne mize, omejen prostor. Ne morete si izbrati zelo dolge in široke, če je nato nimate kam postaviti, da bi jo lahko kakovostno tudi uporabljali. Enako zadevajo tudi monitorji, ki lahko kaj hitro s svojo širino in dolžino zapolnijo standardno mizo. Če ste gamer, razvijalec, oblikovalec ali umetnik, boste potrebovali vsaj en velik, dolg ekran ali pa 3 manjše ekrane, za kakovostno in funkcionalno delo.

 

Cene

Za kakovostne izdelke, kot so:

 • različni monitorji: cena od 5,83 €/ mesec do 61,62 €/ mesec;
 • vgradne pečice: že od 8,33 €/ mesec do 26,24 €/ mesec;
 • bezžične tipkovnice: cena od 1,45 €/ mesec do 6,04 €/ mesec.

Seveda se cene razlikujejo glede na proizvajalca, kakovost ter možnosti in dodatke, ki jih ponuja določen izdelek. Dodatki so v obliki: miške, kabla, kakšnih nosilcev, pekačev, rešetk, navodil in podobno.

Glede na izdelke, ki so dandanes prisotni na trgu, smo zmeraj veseli kakšnih novosti, ki nam pomagajo skrajšati čas, prihraniti energijo ter kljub temu opraviti kakovostno in funkcionalno delo, kot ga pričakujemo. Da pa bo izbira lažja, so izdelki pri A1, kot so monitorji, brezžične tipkovnice, vgradne pečice in mnogi drugi, na voljo tudi na obroke ali za nakup preko digitalnega bona. Na tak način boste veliko lažje prišli do želenega in si obroke razdelili na vam ugoden način.

Skupaj s kakovostjo, novodobnimi funkcijami ter zmogljivostjo boste delo opravljali veliko lažje in hitreje, pa še vam bo ostal čas za kakovostno druženje z družino in prijatelji.

Dovolite en mali nasvet: poceni ni vedno najbolj optimalno. Vedno se vprašajte kaj želite s stvarjo ali storitvijo, ki jo želite kupiti doseči. Zato naj nikoli cena ne bo glavno vodilo ob nakupovanju, še posebej to velja za tehnično robo.

Avtor prispevka: