NLP praktik

NLP praktik – tečaj s certifikatom

Če ste v stanju, ko želite v svojem življenju narediti oz. uvesti določene spremembe, ki se navezujejo na vaše finance, osebno rast, zdravje, odnose in podobno, lahko vse to ugodno uresničite s prijavo na NLP praktik – preverite cenik, ki ga odkrijete hitro in enostavno.

Reševanje težav in izzivov se vedno začne s prvim korakom, ki pa je ta, da se prijavite in si močno ter iskreno želite tistih sprememb v svojem življenju. Le sami ste tisti, ki boste lahko naredili ta korak, le vi se morate odločiti ali želite nekaj spremeniti in bolje živeti. Predstavljamo vam tečaj NLP Praktik, ki je namenjen vsem, ki potrebujete dodaten »push« ali potisk v novosti in spremembe.

nlp-1

Tečaj NLP Praktik

Pred vami je zanimiv tečaj, katerega predavatelj in izkušen strokovnjak je sam Aleksander Šinigoj. Ta vam preko poznanih in preizkušenih tehnik odlično predstavi pomembna »orodja«, preko katerih se skozi vsak sklop oz. modul pomikate do boljšega sebe in do uspešnejše preobrazbe na želenem področju.

Kakšni so avši strahovi? Kakšen je vaš največji cilj in kaj bi radi dosegli? Kje se vidite v prihodnosti, na primer čez 5, 10 let? Kako želite, da se vaš partner in otroci do vas vedejo?

Glavni cilj tečaja NLP praktik je, da vi sami, z uporabo naučenih tehnik NLP, spremenite svoje življenje na boljše. In le vi imate rešitev za svoje sanjsko življenje!

Skozi takšna in podobna vprašanja vas bo vodil strokovnjak in skupaj boste ugotavljali, kaj so vaše najgloblje iskrene želje in cilji. Skozi manifestacijo, miselnih in besednih vzorcev ter preverjenih tehnik boste z nekaj truda dosegli želeno – le obupati ne smete!

Razvite tehnike za številna področja

NLP Praktik je odličen program, ki je pomagal že mnogim do popolnega preboja na številnih področjih. Ljudje, ki so že obiskali ta tečaj, so ga na koncu zapustili z diplomo oz. certifikatom in popolnoma prerojeni. Nima zveze, kdo in kaj ste ter kakšen je vaš poklic. Če želite v svojem življenju preboj na določenem področju, ste vabljeni, da se prijavite na to univerzalno orodje, ki obsega 18 praktičnih modulov, skozi katere boste rasli in odkrivali potencial ter pridobivali samozavest.

Module si predvajate kar v spletni učilnici, kar pomeni, da lahko do njih dostopate kadarkoli.

Učni moduli

Ko se prijavite na tečaj NLP praktik, boste postopoma začeli prejemati navodila ter skladno z njimi tudi module. Tečaj poteka najpogosteje kar preko spleta in zajema: spletno učilnico (module), 3x spletno oz. zoom srečanje z Aleksandrom ter 4-dnevno delavnico v živo.

Posamezni moduli so sestavljeni iz:

 1. Modul: uvod v NLP praktik. Poduči vas, kako ga uporabiti, njegovo zgodovino, značilnosti ter 4 stebre samega NLP-ja. Ko ga boste zaključili, boste že znali izraziti svoje želje in cilje ter definicijo samega NLP.
 2. Modul: vam bo predstavil sistem VAKOG, različna polja skupne komunikacije, očesne gibe, stik in podobno. Po končanem modulu boste znali svojo komunikacijo dvigniti na višji nivo in to samozavestno.
 3. Modul: razkriva razliko med NLP coachingom ter uporabe njegovih tehnik in izpostavi dobra ter slaba vprašanja znotraj procesa. Po koncu boste odlično znali določiti svoj jasni cilj ter ga pomagali najti tudi sogovorniku.
 4. Modul: določitev meta modela in skozenj pridobiti specifične misli sogovornika ter ob enem najti prehode med površinskim in globinskim modelom, ki preprečuje želene rezultate.
 5. Modul: je namenjen pomoči sebi in drugim spremeniti okvir za določeno informacijo/ dogodek ali čustveno stanje iz negativnega v pozitivno ali iz intenzivnega v nevtralno čustveno stanje.
 6. Modul: skozi meta program boste točno vedeli, kdaj in kako podati samo pozitivno sporočilo in kako motivirati sebe ter sogovornika na tak način, da se bosta premikala k želenemu rezultatu.
 7. Modul: spoznali boste sidra, jih definirali glede na stanje doma ali v službi kot negativna in pozitivna ter se naučili 5 korakov za sidranje. Po koncu boste znali dosegati in si zastaviti cilje.
 8. Modul: osnove in prakticiranje hipnoze z NLP tehnikami. S tem načinom boste znali lažje ter hitreje uresničiti svoje sanje in cilje.
 9. Modul: proces hipnoze z namenom, da sebi in drugim pomagate do hitrejših sprememb ter doseganju ciljev oz. rezultatov.
 10. Modul: posvečen Miltonovem modelu jezika. Spoznavanje in utrjevanje modela, ki ga boste lahko uporabili v prodaji, terapiji, podjetništvu in vsepovsod, kjer je prisotna komunikacija.
 11. Modul: spoznavanje podmodalnosti in spreminjanje prepričanj.
 12. Modul: odprava strahov, blokad in neželene vzorce vedenja.
 13. Modul: spreminjanje navad, kot so kajenje, prenajedanje in drugo. Iz nekoristnih se boste naučili uvesti v koristne navade.
 14. Modul: ugotavljanje strategije, nameščanje novih strategij in jih prenašati naprej.
 15. Modul: časovna črta. Naučiti se, kako premikati črto in oblikovati svetlo prihodnost.
 16. Modul: spreminjanje osebnostne zgodovine.
 17. Modul: pomembnost uravnavanja zavednega in nezavednega uma ter s tem hitreje do želenih ciljev in sanj.
 18. Modul: zadnji modul, v katerem se boste naučili NLP praktik tehnik, jih integrirati v celoto ter uporabljati do konca z namenom, da iz dneva v dan postajate boljša verzija sebe.

Ko boste prišli do končnega cilja- programa NLP Praktik, boste že izklesana nova oseba, ki se bo s tem pridobljenim znanjem še dalje trudila biti vsak dan boljša verzija sebe in tako pomagala sebi in drugim do zastavljenih ciljev.

Avtor prispevka: