Brez napak in z visoko kakovostjo nad prevajanje

Prevajanje hrvaščine postaja vse pomembnejše v svetu globalizacije, kjer podjetja in posamezniki veliko poslujejo preko meja in zato potrebujejo prevajanje različnih poslovnih dokumentov in besedil. Zato, da bo delo lažje, hitrejše in kvalitetno izvedeno, pa k temu lahko odlično pripomorejo napredni pripomočki, kot so na primer: https://www.anderwald.si/prodajni-program/konica-minolta-tiskalniki/.

Da bo zanesljivo prevajanje hrvaščine doseglo tudi vas, vam bomo predstavili, kako lahko Konica Minolta tiskalniki s svojo funkcionalnostjo, stvari veliko bolj olajšajo in koristijo tako posameznikom kot tudi podjetjem.

Profesionalno in zanesljivo prevajanje hrvaščine

Kadar za različne namene potrebujete prevajanje hrvaščine, vam lahko sama izbira izvajalca predstavlja kar velik izziv, saj je to lahko zapleten proces, ki zahteva veliko mero natančnosti in strokovnosti. Zelo pomembno je, da so besedila ustrezno pretipkana v želen jezik, saj lahko že majhne napake povzročijo velike težave v komunikaciji ter poslovanju.

Ker ima sam jezik veliko podobnosti s svojima sestrama: srbščino in bosanščino, je treba izbrati izvajalca, ki uporablja najboljše metode, tehnologije ter dobro pozna samo področje in ima iz njega izkušnje. Najboljše je, da je materni govorec.

Kako deluje prevajanje hrvaščine?

 • Najprej oddate povpraševanje, ki se izvaja preko spletnega obrazca, na katerem označite vse potrebne elemente in s tem zahtevate ponudbo:
  • izbirate lahko med prevodom, prevodom in lekturo ali sodnim prevodom,
  • na voljo imate številne ciljne jezike,
  • vnesete svoj elektronski naslov, telefon in morebitno sporočilo za prevajalca,
  • pripnete datoteko oz. dokument, za katerega želite obdelavo,
  • ter zahtevate ponudbo.
 • v najkrajšem času vam bo oseba, zadolžena za prevzem povpraševanj, sporočila pomembna navodila ali podatke za nadaljevanje, ter vam, v primeru, da je vse jasno, zraven priložila ponudbo.
 • Če bo potrebovala več informacij, vas bo poklicala na vneseno telefonsko številko, vas povprašala za potrebne informacije in vam nato v kratkem poslala primerno ponudbo.
 • Ko je iz obeh strani vse potrjeno, se začne obdelava priloženega dokumenta, ki je lahko katerikoli pomemben dokument, ki ga potrebujete.
 • Ko se prevajanje hrvaščine zaključi, vam lahko dokument posredujejo kar na elektronski naslov.

Vi ga pred oddajo ali pomembnim sestankom le še natisnete s kakovostnimi Konica Minolta tiskalniki.

Za koga so primerni Konica Minolta tiskalniki?

Ti tiskalniki predstavljajo multifunkcijske naprave, ki so na voljo za posameznike in prav tako za poslovne osebe ali podjetja, ki potrebujejo dobrega, zanesljivega ter kakovostnega partnerja za vsakodnevno obravnavo, ki je pripravljen:

 • znižati operativne stroške,
 • ugoditi vašim poslovnim ali zasebnim zahtevam,
 • delovati v različnih okoljih in za več uporabnikov,
 • natisniti različne formate dokumentov enostransko in dvostransko,
 • ter več po zahtevah.

Če niste prepričani, in kolebate med različnimi modeli, primernimi zase ali vaše zaposlene, vam Konica Minolta tiskalniki, ponujajo možnost najema, pri čemer ga lahko preizkusite in ga ob zadovoljstvu ter uspešnem, enostavnem ali zahtevanem delovanju, kasneje tudi kupite.

Kakšne prednosti imajo Konica Minolta tiskalniki?

Kadar pride do prevajanje hrvaščine in potrebujete za svoje stranke, ali zase, kakovosten natis ter morebitne zaključne funkcije, kot so luknjanje, spenjanje, sredinski zgib in podobno, so odlični partner, ki vam vse to in še več, zagotovijo v zelo kratkem času.

Med drugim, odvisno od modela, nudijo prav tako:

 • »dual scen«, ki omogoča obojestransko skeniranje, brez obračanja listov,
 • »double feed detector«, ki odpravlja zastoje na pokrovu optičnega čitalnika, saj zazna poteg več listov hkrati in s tem omogoča, da več ni manjkajočih strani in da skeniranje poteka gladko,
 • možnost dodatne varnosti podatkov, ki potekajo preko trdega diska,
 • PDF enkripcija in digitalni podpis,
 • povezava preko Wi-Fi,
 • skeniranje in pretvorba v različne formate: to email, to USB, to URL, TWAIN scan ipd, ki so prilagojeni za želen trg, kar omogoča, da se dokumenti enostavno posredujejo med različnimi poslovnimi partnerji, ne glede na njihovo jezikovno ozadje,
 • možnost faksiranja ter hrambe za več uporabnikov, tudi do 10.000 strani.

Cenovna opredelitev za storitev ter nakup pripomočka

Kadar iščete najboljšo kakovost za dobro ceno, se bo prevajanje hrvaščine začelo pri 15,60 € na stran ter za sodno overjen prevod, pri 33,20 € za obe strani. Medtem ko se odpre možnost za nakup kakovostnega pripomočka že od 250 € pa vse tja do 8.000 €. Cena je seveda pogojena z zmogljivostjo, dodatki ter funkcionalnostjo.

Kot ste lahko ugotovili že iz opisa, so Konica Minolta tiskalniki, ki so ključnega pomena v sodobnem poslovnem svetu. S svojimi naprednimi procesi in vrhunsko funkcionalnostjo lahko olajšajo številne načine obdelave ter omogočijo enostavnejšo in učinkovitejšo širitev na mednarodni trg. Koristni so tako za posameznika kot tudi za srednja do velika podjetja.
Da bodo glavne smernice kakovost ter trdni poslovni odnosi, je treba morebitne napake, tudi odstraniti, ter tako zagotoviti najvišjo kakovost storitve in izdelka. Ob enem se morate tudi zavedati, da bodo slej kot prej takšne tehnologije, kot so ti tiskalniki, igrale veliko vlogo pri samem procesu. Zato je dobro, da se izognete težavam na mednarodnem trgu, ki jih povzročajo morebitne napake pri prevajanju. Vse to je zagotovilo za uspešno poslovanje in samo zadovoljstvo posameznika.

Avtor prispevka: