Trampolin

Zabavna pot do čvrstega telesa je športna dejavnost

Zdrav duh v zdravem telesu predstavlja odlično prispodobo tega, kako pomembno je, da telesu omogočite aktivnost, ki, ne samo, da vam bo dala občutek boljšega počutja, vendar bo prav tako odlično vplivala na videz vaše kože in vam omogočila zabavo, več energije ter lastnost, ki jo ženske zelo cenijo: odprava celulita. Da pa opravite »dve muhi na en mah«, si lahko takšno zabavo priredite kar doma. To vam bo omogočil trampolin za dom, ki vas bo s pozitivnimi učinki na telo, naravnost navdušil.

Vas zanima, s kakšnim pristopom si boste lahko omogočili zgoraj opisano počutje in to brez tega, da zapustite hišo/ stanovanje?

Zabavna športna dejavnost, primerna za vsakogar

Če ste tip človeka, ki mu številni športi ne ustrezajo ali ne »dišijo« najbolj, boste zagotovo navdušeni nad naslednjo predstavitvijo, saj zraven tega, da aktivno uporabite svoje telo, uživate v udobju svoje dnevne sobe ob gledanju najljubše serije, filma ali oddaje. Trampolin je zelo enostaven za uporabo ter prav tako za shranjevanje, saj ne zavzame veliko prostora.

Pozitivne lastnosti orodja, kot je trampolin za dom

Da svoje telo poženete v aktivnost, bo dovolj že 20 minut skakanja na dan. Skakanje namreč omogoča, da se mišice izmenično krčijo oz. gibljejo ter sproščajo. Tako pošiljajo telesu številne pozitivne signale, ki na dolgi rok poskrbijo, da se telo učvrsti, se znebi maščobnih oblog, pokuri odvečne kalorije ter zagotovi, da se odprava celulita začne.

Med drugim ima trampolin številne prednosti, pred drugimi napravami, saj:

 • povečuje gostoto samih mišic,
 • izboljšuje prebavo,
 • lepša telesno držo,
 • krepi ravnotežje,
 • povečuje gostoto mišic in
 • v primeru, da imate doma otroke, bo predstavljal odlično zabavo prav tako zanje. Tako vas ni treba skrbeti, da bi se nanj začel nabirati prah.

Odličen je prav tako zato, ker si z njim razgibate vsako celico v telesu ter se ob enem še zraven razstrupite. In ker odlično vpliva na topljenje maščobnih celic, ga številne uporabnice rade kombinirajo z učinkovitimi metodami za zmanjšanje obsega ter zglajen videz kože.

Odprava celulita s pomočjo sodobnih tehnik

Kadar se začnejo približevati toplejši dnevi in kasneje tudi poletje ter z njim kopalna sezona, vsi želimo izgledati super in se seveda tudi v svojem telesu tako počutiti. Zato je vse delo na sebi čez leto še kako dobrodošlo.

Zraven telovadbe, ki oblikuje telo, pa je potrebno za dolgotrajen videz brez pomarančne kože ter globokih strij, poskrbeti tudi z drugimi metodami. Odlični tehniki, ki sta pomagali že številnim zadovoljnim uporabnicam, sta:

 • kavitacija
  Kavitacija je odlična alternativa liposukcije, saj je popolnoma neboleča in neinvazivna metoda, ki se osredotoči na točno določeno globino v tkivu in zagotavlja kakovostno razbijanje maščobnih celic. Ob tem se ne dotika in ne poškoduje mišic, žil ter živcev. Razbita maščoba se nato v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino ter se razgradi v proste maščobne kisline in glicerol. Njene prednosti so:

  • natančno odstranjevanje oblog na problematičnih delih: stegna, zadnjica, trebuh, boki ipd.,
  • uporabi se lahko na kateremkoli delu telesa,
  • odprava celulita je njena moč, v kombinaciji z ostalimi metodami
  • rezultat boste videli že po prvem srečanju, vendar je za dolgotrajne rezultate potrebnih vsaj od 3 do 9 obiskov.
 • LPG Endermologija
  Medtem ko je LPG Endermologija primerljiva z globinskoko masažo. Ta se izvaja s posebnim aparatom, ki omogoča kombinacijo močnega vsesavanja in masiranja, ter tako spodbudi ves žilni sistem, da se iz telesa odstranijo vse strupene snovi. Tako se vezivna tkiva raztegnejo, neravnine zgladijo ter koža začne proizvajati več kolagena, ki pa posledično omogoča večjo elastičnost ter napetost. Rezultat je gladka in lepo oblikovana postava, ki ste si jo želeli. S to metodo lahko odpravite več vrst celulita (vodnega, maščobnega ter fibroznega) in omogočite:

  • na naraven način stimulirati kožo od znotraj navzven,
  • sintezo kolagena, hialuronske kisline ter elastina,
  • v kombinacijo s športno aktivnostjo, kot je trampolin, lahko veliko hitreje opazite odlične rezultate ter izboljšan tonus telesa,
  • lajšanje utrujenih in bolečih nog,
  • zmanjšan obseg pasu,
  • odprava celulita na različnih delih,
  • za optimalne in dolgoročne rezultate je najboljše od 10 do 15 obiskov, kar pa je odvisno od starosti ter stanja vaše kože.

Zahvaljujoč patentirani glavi aparata boste ob tretmaju deležni tudi aktiviranju funkcije za izločanje toksinov, spodbujen krvni tok ter lajšanje simptoma zadrževanja vode v telesu, ki ga omogoča odprava celulita. Zgoraj naštete tehnike so popolnoma varne in ne vsebujejo kirurškega poseganja v telo, zato ni potrebne rehabilitacije ali dodatnega okrevanja.

Rezultat športne aktivnosti je lepo in čvrsto telo

V primeru, če še niste začeli izvajati treningov in skakati na trampolin, vam priporočamo, da jih umestite na svoj urnik in si tako zraven boljšega počutja, zgradite prav tako lepo, zdravo in čvrsto telo, ki ga boste brez sramu poleti pokazali v svojih najljubših kopalkah.

Kombinacija treninga, ki vam ga omogoča trampolin ter metode s številnimi pozitivnimi učinki, bodo odličen par, ki bo omogočil, da bo odprava celulita potekala hitreje in trajnostno. Ne odlašajte več in recite, da boljšemu počutju in videzu svojega telesa.

Avtor prispevka: