šolske torbe na kolesa

Šolske torbe na kolesa za zdravo in zabavno pot v šolo

Nobena skrivnost ni, da se današnji šolarji srečujejo z vse težjimi torbami, posledično pa tudi s težavami in bolečinami v hrbtenici. Včasih pa gre lahko celo tako daleč, da zaradi neprimerno velike obremenitve pride do težav v fizičnem razvoju hrbtenice. Glavni namen šolske torbe na kolesa RollJet je zato preprečevanje nošenja težkih bremen na hrbtu, saj lahko otrok šolsko torbo enostavno pelje na kolesih. To pa seveda še zdaleč ni edina funkcija, ki jo RollJet omogoča. Njihove šolske torbe na kolesa so namreč večfunkcionalne, saj jo lahko šolar za seboj vleče na kolesih, si jo oprta na hrbet in se z njo zapelje. Se sprašujete kako? RollJet je patentiran slovenski izdelek, ki je sestavljen iz skiroja in šolske torbe na kolesa, ki se nanj enostavno pritrdi, otrok pa jo nato pelje s seboj. Verjemite, pot v šolo še nikoli ni bila tako zelo zabavna.

Štirikrat DA za šolske torbe na kolesa RollJet

Kar nekaj odličnih lastnosti, ki jih ima RollJet, govori v prid temu odličnemu produkti, ki lajša pot v šolo marsikateremu šolarju. Ker pa so skiroji na voljo v različnih velikostih, so primerni tudi za mladostnike in odrasle osebe, ki si želijo razbremeniti hrbtenico in tako poskrbeti za svoje zdravje. Poleg tega pa je premagovanje kilometrov na kolesih veliko bolj zabavno od pešačenja.

Katere so torej tiste glavne prednosti, zaradi katerih bi RollJet morali imeti tudi vi?

  1. Varna vožnja: skiro RollJet je izdelan iz trajnostnih in trpežnih materialov vrhunske kakovosti, ki se uporabljajo celo v letalski industriji in za izdelavo visokotehnoloških izdelkov. Poleg tega ima skiro kar 3 kolesa, ki zagotavljajo njegovo stabilnost in nadvse varno vožnjo.
  2. Zdrav razvoj: ker vaš otrok s pomočjo skiroja torbo pelje in je ne nosi, svoje hrbtenice dodatno ne obremenjuje. Šolske torbe na kolesa na tak način varujejo občutljivo otroško hrbtenico pred nošenjem pretežkih bremen. Poleg tega pa skiro spodbuja h gibanju, ki je izjemno pomembno za zdravje in dobro počutje.
  3. Za zabavne popoldneve: skiro vašega šolarja ne bo spremljal le na poti v šolo. Z njim se bo lahko zapeljal na igrišče, kjer bo čas preživljal ob igri s prijatelji, se odpravil v mesto ali na popoldanske dejavnosti. Ker je RollJet zelo lahek, pa ga boste lahko s seboj vzeli tudi na počitnice. In ne pozabite šolsko torbo takrat pustiti doma.
  4. Multifunkcijski produkt: RollJet v enem samem produktu združuje več funkcionalnosti – lahko je skiro, šolska torba na kolesih, lahko pa se vse skupaj zloži in si se oprta na hrbet. Vaš otrok se bo v šolo enostavno zapeljal s skirojem in nanj pripeto torbo, v šoli bo skiro pospravil in torbo peljal na kolesih. Zložljiva funkcija pa je odlična za nošenje po stopnicah, na krajše razdalje ali za shranjevanje.

šolske torbe na kolesih 1

Torba, prilagojena hrbtenici

Šolske torbe na kolesa RollJet so v prvi vrsti zasnovane tako, da jih posameznik ne rabi nositi na hrbtu. Le na tak način se na najbolj uspešen način razbremeni hrbtenica in ledveni predel. Še vedno pa v določenih primerih obstaja potreba po nošenju šolske torbe, zato so RollJet šolske torbe na kolesa ergonomsko oblikovane, praktične, prostorne in narejene iz vzdržljivih materialov, ki se ne uničijo zlahka.

Šolske torbe na kolesa RollJet so razdeljene v tri kategorije, med katerimi je vsaka primerna za določeno starost otroka. V času zgodnjega razvoja se namreč hrbtenica hitro razvija, zato se ji mora popolnoma prilagajati tudi šolska torba. Šolske torbe RollJet Air se priporoča za prvo triado, šolske torbe D-bag za drugo triado, nahrbtnike Safari pa za tretjo triado. Med seboj se razlikujejo po obliki, velikosti in teži. Šolske torbe Air tehtajo le 1,08 kg in so zato primerne za najmlajše šolarje, šolske torbe D-bag, ki so primerne za višje razrede pa tehtajo 1,4 kg.

Na voljo so vam v različnih atraktivnih dizajnih. Proizvajalec se namreč dobro zaveda, da so si okusi med seboj različni, zato je v svojo ponudbo vključil raznovrstne modele torb, med katerimi boste zagotovo našli tistega, ki ga bo vaš otrok brez dvoma takoj vzljubil.

Varnost na prvem mestu

Kot smo že omenili, je RollJet izjemno varen in uporabniku omogoča varno in udobno vožnjo. Stabilnost skiroju zagotavljajo 3 kolesa, poleg tega pa so proizvajalci bili pozorni tudi na številne druge komponente, kot je na primer natančen krmilni mehanizem za boljši nadzor nad vožnjo. Deske skiroja so dodatno ojačane s steklenimi vlakni, ki zagotavljajo še večjo moč in vzdržljivost.

varnost

Pozabili pa niso niti na zelo pomembne podrobnosti, zaradi katerih lahko brez dvoma trdim, da so skiroji in šolske torbena kolesa  RollJet tako zelo edinstveni in izjemni. Tako eni kot drugi so opremljeni z odsevnikom in odsevnimi elementi, ki zagotavljajo dovolj dobro vidnost uporabnika v temi. Seveda pa pri vožnji skiroja nikdar ne pozabite na uporabo čelad, ščitnikov in upoštevajte cestno prometne predpise. O vsem naštetem pa podušite tudi svoje otroke.

Kako do svojega RollJet-a?

Do svojega popolnega RollJet-a pridete popolnoma enostavno. V prvem koraku si izberete ustrezen skiro, ki je prilagojen vaši višini. Na voljo so vam trije modeli – Mini, City in Maxi. Mini je odlična izbira za najmlajše šolarje, s Cityjem se radi zapeljejo vsi v družini, medtem ko je Maxi primeren za najvišje člane.

šolske torbe na kolesa

V drugem koraku sledi naročilo šolske torbe na kolesa. Na voljo so vam številni modeli, tako da se za vsak okus najde prava. Vse torbe so ergonomsko oblikovane, prostorne in trpežne, zato je zagotovo ne boste rabili menjati vsako leto.

Nato le še oddate naročilo in vaš RollJet je že na poti. Proizvajalec pa vam zagotavlja tudi brezplačen enotedenski preizkus, tekom katerega lahko preverite, ali ste se odločili za ustrezen model.

Trajnostni produkt za zdrav razvoj in čisto okolje

V RollJet šolske torbe na kolesa in skiroje je vloženih dolgih in produktivnih 10 let raziskav in razvoja. Produkt je izdelalan iz kar 127 sestavnih delov, med njimi jih je 57 razvitih posebej za RollJet – patentiran izdelek slovenskega porekla. Prav tako pa velja za trajnostni produkt, saj se 95% njegovih sestavnih delov lahko reciklira.

Z nakupom RollJet-a boste na učinkovit način poskrbeli za bolj zdrav vsakdan vas in vašega otroka. Z njegovo vožnjo pa prispevate tudi k manjšemu ogljičnemu odtisu v okolju. Združite prijetno s koristnim in se zapeljite na zabavno in dogodivščin polno pot.

Avtor prispevka: