Uvoz vozila

Uvoz vozila prilagojen vsem vašim željam

Za vse tiste, ki se nameravate poleti odpraviti na dopust v tujino v lastni režiji, je prvi pogoj za varno vožnjo zanesljiv avtomobil. Morda je ta, ki ga imate trenutno, povsem primeren za daljšo pot. Vendar imate tudi možnost izposoje avtomobila po ugodnih pogojih. Če potrebujete prostornejše prevozno sredstvo, je najem kombija pri zanesljivem ponudniku najboljša rešitev.

Če ste se po drugi strani odločili za nakup rabljenega avtomobila, v Sloveniji pa ne najdete svojega najljubšega modela, ga lahko začnete iskati v drugih evropskih državah. Da pri tem ne bi bili popolnoma sami, se obrnite na zaupanja vrednega posrednika, ki bo namesto vas uredil vse pomembnejše podrobnosti za  uvoz vozila iz tujine.

Kako poiskati rabljen avto v drugi državi?

Načeloma se torej iskanja lahko lotite tudi sami. A vas bo to zagotovo stalo precej več časa in tudi denarja. Veliko boljša možnost za uvoz vozila je, če se obrnete na izkušene posrednike, ki bodo vse potrebno uredili za vas. Zanesljiv posrednik vam bo namreč znal prisluhniti in vam poiskati prav takšen avto, kot si ga želite oziroma vam zagotoviti, da bo našel takšnega, ki bo temu najbolj podoben. Seveda mora ob tem tudi zagotoviti pošteno ceno in dobro ohranjenost avtomobila.

Za čim manj stresa pri iskanju in kasnejšem urejanju vseh podrobnosti za uvoz vozila lahko že na začetku poskrbite pravzaprav kar sami. Izkoristite možnost različnih ponudnikov izposoje prevoznih sredstev, ki svoje storitve oglašujejo prek spleta. Pogosto vam dajo na razpolago spletni obrazec, v katerega vpišete svoje osebne in kontaktne podatke, nato pa še navedete želeno blagovno znamko, model in tudi barvo iskanega avtomobila. Za še natančnejše iskanje imate tudi na voljo opcijo, da vpišete želeno ceno.

Odgovor oziroma izbor treh avtomobilov, ki ustrezajo vašim kriterijem, boste prejeli na svoj elektronski naslov. V primeru, da še vedno niste prepričani, kakšen tip avtomobila si sploh želite, ponudnika lahko povprašate za pomoč pri izbiri po telefonu ali elektronski pošti. Na ta način bo že v samem startu veliko manj začetnih dvomov, ki jih lahko povzroči uvoz vozila vsem tistim, ki se za to možnost odločajo prvič.

Naloga vašega posrednika je nato, da izbrani avto preveri in stopi v stik s prodajalcem.

Kaj vse je potrebno urediti za brezskrben uvoz vozila iz tujine?

Iskanje vašega želenega modela torej lahko prepustite izkušenim strokovnjakom, ki vam bodo ponudili tri najboljše izbore. Vi boste izbrali tistega, ki se vam zdi najprimernejši. Naloga vašega posrednika je nato, da izbrani avto preveri in stopi v stik s prodajalcem. Z njim se nato pogaja za najboljšo ceno ter vam tako zagotovi uvoz vozila po najugodnejši ceni in pod najboljšimi pogoji.

Potem vaš posrednik organizira vse v zvezi s transportom avtomobila v Slovenijo. To pa poleg samega prevoza vključuje tudi prevzem avta v državi prodajalca ter nato še prevzem v Sloveniji. Za vas uredi tudi plačilo davka na motorna prevozna sredstva in homologacijo. Tako vam posrednik zagotovi popolnoma transparenten in varen uvoz vozila iz številnih evropskih držav, kot so na primer Nemčija, Avstrija in Italija.

Najem kombija za službene in zasebne potrebe

Če ne iščete rabljen avtomobil za nakup, ampak ga potrebujete le začasno, se lahko odločite za izposojo. V primeru, da se odpravljate na poslovno pot v tujino s svojimi sodelavci, vam najboljši posredniki ponujajo stoodstotno zanesljiv najem kombija v Sloveniji. Z njim pa se lahko odpeljete v druge evropske države.

S ponudniki storitve se lahko dogovorite tudi za brezplačno dostavo kombija na dogovorjeno mesto, če je želena lokacija od njihove poslovalnice oddaljena manj kot 20 km. Ta ponudba velja tudi v primeru, da potrebujete najem kombija za več kot en dan. Glede na to, da vam ponudnik zagotavlja stoodstotno zanesljivo izposojo, ste lahko brez skrbi tudi v primeru kakršnih koli težav, ki se vam lahko zgodijo med vožnjo.

Varen in zanesljiv najem kombija je tudi idealna izbira za vse dopustnike.

Varen in zanesljiv najem kombija je tudi idealna izbira za vse dopustnike, ki se odpravljate na dom s številčnejšo družino ali greste na izlet s prijatelji. Ker je vaše udobje na prvem mestu, vam bo ponudnik že pred sklenitvijo pogodbe o izposoji natančno predstavil vse podrobnosti glede morebitnih dodatnih stroškov ter vseh ostalih podrobnosti, ki jih vključuje najem kombija.

Z izposojenim vozilom na pot brez omejitev

Prednost izposoje avtomobila je tudi v tem, da ni nobenih pogojev oziroma omejitev glede števila kilometrov, ki jih lahko opravite. Omejitev velja le glede na predvideni čas izposoje. Ne glede na to, koliko bo trajal vaš najem kombija, lahko v dogovorjenem času izposoje prevozite neomejeno kilometrino. To velja za vožnjo po Sloveniji.

Če se želite odpraviti izven Slovenije, se morate o tem s posrednikom dogovoriti že ob sklenitvi pogodbe. V tem primeru boste morali za to storitev doplačati, a boste ravno tako lahko koristili neomejeno število kilometrov. Za vse, ki potrebujete dolgotrajnejši najem kombija, ki bo daljši od 29 dni, vam bo ponudnik storitve pripravil posebno pogodbo. Splačalo se vam bo tudi, če boste z izbranim posrednikom nadaljevali sodelovanje kot stalna stranka, saj boste v tem primeru deležni tudi dodatnih ugodnosti in popustov.

Avtor prispevka: