Catering

Skočite v letošnje poletje v svojem slogu

Svetovna modna industrija je še vedno v precejšnji meri osredotočena na pripadnice nežnejšega spola. Te so tudi največje potrošnice, a obenem tudi velja, da med zaposlenimi v modni industriji po celem svetu prevladujejo prav ženske. In katerega oblačila si boste letošnje poletje najbolj zaželele?

Glede na napovedi ne kaže na kaj preveč vroče poletje, kar pomeni, da je verjetnost za kakšne nepričakovano hladne večere precej velika. Da vas med sproščenim večernim sprehodom po plaži ne bodo neprijetno presenetile nižje temperature, se bo morda med vašimi najbolj zaželenimi kosi znašel tudi ženski pulover v najrazličnejših izvedbah.

Bogato založene prodajalne z oblačili in spletne trgovine vam seveda s svojo široko ponudbo lahko še bolj otežijo izbiro. Tako boste lahko izbirale med kratkimi hlačami, vedno priljubljenimi majicami, krili, pajkicami, srajcami in poletnimi oblekami. Letos se lahko še posebej veselijo tudi deklice, saj jih na prodajnih policah čakajo udobne otroške oblekice v vseh mogočih barvah in vzorcih.

Poiščite svoj najljubši ženski pulover

Kljub temu, da si ga običajno nadenemo v hladnih jesenskih ali zimskih mesecih, zna biti nepogrešljiv tudi v nekoliko hladnejših pomladnih in poletnih dneh. Na voljo so namreč topli in podloženi, ki so bolj primerni za zimo. Odločite pa se lahko tudi za tanjši in lahkotnejši ženski pulover, ki ga boste zlahka vzeli s sabo na daljši poletni izlet ali sprehod po mestu.

Večina kupk še vedno prisega na klasične dizajne iz pletenin. Vendar sodobne modne kreacije odražajo vse več raznolikosti tudi pri izbiri kroja in uporabi različnih kombinacij materialov. Če ste tudi vi ljubiteljica klasike, vam ni treba ostati pri staromodnem kroju.

Odločite pa se lahko tudi za tanjši in lahkotnejši ženski pulover, ki ga boste zlahka vzeli s sabo na daljši poletni izlet ali sprehod po mestu.

Ženski pulover kot poletni modni kos

Idealna izbira za poletje je ženski pulover s čipkastimi rokavi v klasični enobarvni različici, ki je na voljo v beli ali črni barvi. V njegovi sestavi prevladuje bombaž, ki je v manjšem deležu kombiniran s poliestrom. Ta kombinacija zagotavlja mehkobo in udobje.

Ženski pulover z dolgimi čipkastimi rokavi, zaključenimi s patentom, in okroglim izrezom je torej na voljo v dveh omenjenih barvah ter v številnih različnih velikostih • od najmanjše XXS do največje L. Silhueta je oblikovana v A-liniji, dolžina pa je do bokov. Tako zasnovan ženski pulover je neverjetno udoben, saj je opran in pobarvan s posebno tehniko. V njem sta uspešno združena sodobni dizajn in klasična, minimalistična zasnova.

Če so vam bolj všeč ravni kroji, je lahko vaš ženski pulover v ravni silhueti in v skrajšani dolžini. Tudi ta ima enako sestavo ter zagotavlja popolno udobje. Na voljo je v klasični črni barvi, beli, modri ali pa bolj živi, rožnati. Ima okrogel vratni izrez ter rob, ki se zaključi s patentom. Ravno tako se s patentom zaključijo tudi dolgi rokavi. Nekateri modeli imajo posebno vezenino z logom. Odločite se lahko tudi za daljše, ravne kroje, ki segajo pod boke in imajo ob straneh na spodnjem robu razporek.

Lahkotne in udobne otroške oblekice

Tudi za najmlajše je dobro poskrbljeno v vseh večjih in manjših prodajalnah z oblačili. Letošnja ponudba je še bogatejša za številne barvne odtenke in privlačne vzorce. Vaše deklice bodo lahko izbirale med vedno priljubljenimi cvetličnimi, živalskimi in tudi sadnimi vzorci. Ravno tako pa so zelo priljubljene tudi zvezdice, napisi s pozitivnimi sporočili, karo in tigrasti vzorci ter otroške oblekice s potiskom najljubših Disneyjevih risanih junakov, kot sta Miki in Mini Miška.

Zelo prisrčni so modeli s sadnimi vzorci, na primer bele otroške oblekice z naramnicami, na katerih je natisnjen motiv limone po celotni površini. Na voljo so v klasičnem kroju, ki sega do kolen in je v zgornjem delu zožen, medtem ko se v pasu zoži in v spodnjem delu razširi. Za maksimalno udobje poskrbi stoodstotni organski bombaž.

Vaše deklice bodo lahko izbirale med vedno priljubljenimi vzorci.

Nežni pastelni odtenki in čipkasti okraski

Prav posebne so tudi otroške oblekice brez rokavov v nežni beli ali roza barvi. Oblikovane so v silhueti A-linije in imajo čipkast zaključek na robovih naramnic ter na spodnjem robu. Naramnice so elastične in imajo naborke, ki se zaključijo s čipko. Tudi pas, ki je stisnjen, ima naborke, ki obleki dajejo pridih nežnosti in ljubkosti.

Ravno tako pa so na voljo tudi otroške oblekice z dolgimi rokavi v različnih pisanih dizajnih. Lahko so večbarvne in pletene ali pa preproste enobarvne različnih tkanin in vzorcev. Dolgi kroj z zaključenim patentom in kapuco je najboljša izbira za vse malčice, ki se navdušujejo nad športnimi aktivnostmi. Izdelane so iz kakovostnih materialov in podložene s flisom.

Otroške oblekice v klasični izvedbi

Če se skupaj s svojo malčico odpravljate na poroko ali podobno prireditev, ki zahteva malo bolj svečana oblačila, boste lahko izbirali med različnimi dizajni. Na voljo so modni pleteni kosi v različnih barvah, ki segajo do kolen in so oprijete v pasu ter rahlo razširjene čez boke. Z nepogrešljivimi naborki v elastičnem pasu in dolgimi rokavi je poskrbljeno za bolj resen in svečan videz.

Pridih elegance pa bodo pričarale otroške oblekice z dolgimi rokavi z večslojnim krilom iz tila in povišan ovratnik. Na voljo so v klasičnih nevtralnih barvah, kot je črna, ki je tudi sicer pogosta izbira za proslave in svečane dogodke.

Avtor prispevka: