apartmaji kranjska gora

Apartmaji Kranjska Gora – odlična lokacija sredi narave

Kranjska Gora – ena izmed najbolj priljubljenih destinacij številnih turistov. Sploh v zimskem času ta mala alpska vasica zasije v vsej svoji lepoti. Med številnimi namestitvami pa zagotovo izstopajo Šteblaj apartmaji Kranjska Gora (www.steblajapartments.com), ki slovijo po svoji urejenosti in odlični opremljenosti, ki gostu zagotavlja vso potrebno udobje med počitniškim bivanjem. So odlično opremljeni za vsakodnevne potrebe bivanja tako v poletnem kot zimskem času in brez večjih težav zadovoljijo tudi najbolj zahtevne goste. Če si tudi vi želite počitnice preživeti v lepo opremljenih apartmajih, za katere skrbi prijazno osebje, potem so Šteblaj apartmaji Kranjska Gora pravi naslov za vas.

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora

Po napornem dnevu, preživetemu na smučišču ali v raziskovanju izbranih gozdnih poti, si verjetno vsak izmed nas želi utrujene noge odpočiti v urejenem apartmaju. Če temu dodamo še ogled izbranega film, uživanje ob kozarcu kakovostnega vina ali toplega čaja, potem si zagotovo ne bi mogli želeti več. Če že dolgo sanjate, da bi si tudi sami privoščili nekaj podobnega, potem je bivanje v Šteblaj apartmaji Kranjska Gora tisto, kar potrebujete.

Šteblaj apartmaji vam omogočajo nadvse prijetne in sproščene počitnice, ki se jih boste radi spominjali še dolgo po prihodu domov. In se seveda z veseljem tudi kdaj vrnili in podoživeli sproščen oddih. Apartmaji so namenjeni bivanju tako pozimi kot tudi poleti, saj so primerno opremljeni za potrebe gostov v vseh letnih časih. Nahajajo se na obljudeni lokaciji v centru Kranjske Gore, ob smučišču in so tako priljubljeno izhodišče za pohodniške izlete in sproščene večerne sprehode.

apartmaji-kranjska-gora-4

Ponudniki svojim gostom nudijo tri lično urejene in polno opremljene nastanitve – Mimi, Megi in Toni. Katero boste izbrali, je odvisno od števila oseb, ki skupaj počitnikuje. Nudijo namreč udobno nastanitev za od 4 do 6 oseb. Apartmaji Kranjska Gora z veseljem gostijo družine z majhnimi otroci, družbe prijateljev ali zaljubljene pare. Ne glede na to, ali si želite doživeti razburljivo gorsko pustolovščino ali pa le posedati na terasi ob svečah in vinu, so apartmaji Kranjska Gora točno tisto kar potrebujete – navdušenje in veliko mero sprostitve.

Počutite se kot doma

Čeprav je najlepše v objemu našega doma, pa lahko velik del domačnosti in prijetne topline doživite tudi v apartmajih Šteblaj. Dodelano pohištvo iz naravnih materialov, priročne in funkcionalne elektronske naprave in udobne postelje vas ne bodo pustili ravnodušnih.

V sodobno opremljeni kuhinji si lahko sami pripravite vaš najljubši obrok ali pa se odpravite v eno izmed okoliških restavracij. Če boste kuhali sami, vas bo zagotovo navdušil pomivalni stroj, ki se mu, z namenom zagotavljanja najvišje stopnje komforta, pridružuje tudi pralni. Po napornem dnevu pa si lahko v miru privoščite zaslužen počitek na izbranem ležišču. Apartmaji Kranjska Gora so vedno čisti in dosegajo najvišje zastavljene higienske standarde. Trud prijaznih ponudnikov pa cenijo tudi gostje, ki z vsem pohištvom in napravami zelo skrbno in vestno ravnajo.

Kranjska Gora – nešteto možnosti za preživljanje časa

Kranjska Gora je zagotovo eden izmed krajev, kjer se kar najbolj domače počutijo prav športniki in ljubitelji aktivnega preživljanja počitnic. Te bodo lahko uživali v spustu po belih strminah, različno zahtevnih pohodih, letnih sankah, gorskem kolesarjenju in mnogih drugih aktivnostih.

Za najmlajše in družine svetujemo ogled Kekčeve dežele – otroci se bodo naučili nekaj novega o legendarnem Kekcu in življenju iz preteklosti, vi pa boste lahko podoživeli kultno slovensko zgodbo. Ljubitelji adrenalina bodo zagotovo zastrigli z ušesi, ko jim bomo omenili Planica Zipline ali paintball tekmovanje s prijatelji. Vsi, ki si želite zliti z naravo in občutiti vso njeno lepoto, lahko raziščete eno od mnogih gozdnih učnih poti ali pa se podate na čebelarsko pot Rateče. Seveda ne smemo pozabiti niti na vse bolj priljubljeno kolesarstvo, tiste najbolj zagrete pa na vzpon vabi tudi mogočni Triglav.

Sploh v zimskih mesecih postane Kranjska Gora središče nenehnega dogajanja, prireditev in živahnega življenja – ogledate si lahko pokal Zlate lisice ali pa se odpravite v bližnjo Planico. Poleg nočne smuke, lahko svoje najmlajše razveselite s kartu za sankanje pod zvezdnatim nebom. Vredne ogleda pa so tudi žive jaslice v bližnji Mojstrani.

Apartmaji Kranjska Gora predstavljajo zavetje, kjer se boste po napornem dnevu lahko sprostili in počutili kot doma. Odpočijte si od napornega vsakdana in vsj za trenutek pobegnite od stresa in skrbi. V prijetnih apartmajih se boste lahko posvetili svoji družini ter zabavali s prijatelji in tako ustvarili nepozabne spomine.

Written by

169   Posts

View All Posts