apartmaji Bohinj

Apartmaji v Bohinju so iz leta v leto bolj priljubljeni

Si želite preživeti konec tedna ali pa kar cel teden v osrčju Triglavskega narodnega parka in uživati v neokrnjeni naravi. Apartmaji Bohinj vam nudijo sodobno nastanitev in odlično izhodiščno točko za izlete v okolici Bohinja, kjer je veliko čudovitih razglednih točk, pohodnih in kolesarskih poti ali pa uživate ob, na ali v Bohinjskem jezeru. Apartmaji Bohinj so najboljša izbira za vse tiste, ki si želite dnevne aktivnosti prilagoditi povsem po svoje in hkrati uživati v miru. V nadaljevanju pa vam povemo, zakaj izbrati prav omenjene apartmaje in zakaj so tako zelo posebni in najboljša izbira.

Apartmaji Bohinj so na najboljši možni lokaciji
Lahko bi rekli, da je nastanitev res na popolnem kraju, saj so apartmaji v neokrnjeni naravi in v bližini Bohinjskega jezera. Bohinj je med izletniki in dopustniki že od nekdaj zelo priljubljen, saj nudi številne možnosti za aktivno preživljanje počitniških dni. Apartmaji Bohinj so nastanitev, ki je primerna za mlade pare, družine z majhnimi in že nekoliko starejšimi otroki, kot tudi za starejše osebe, zato z rezervacijo termina res ne morete zgrešiti. Sama lokacija je dovolj daleč od vrveža in motečih dejavnikov, hkrati pa blizu vsega, kar potrebujete za nepozaben dopust na Gorenjskem. Ukanc vam omogoča, da se naužijete gorskega zraka ter odkrijete že znane in še ne raziskane kotičke v okolici apartmajev. Na kratko počitnice v Bohinju vam bodo ostale v večnem spominu.

Apartmaji Bohinj – zakaj jih izbrati?
Vsi vemo, da je Bohinj zelena dolina v osrčju Triglavskega narodnega parka in Julijskih Alp in zato omogoča vrsto različnih športnih aktivnosti v naravi: ob in na Bohinjskem jezeru ter okoliških gorah in planinah. Apartmajske nastanitve so kot iz pravljice, sredi narave v znanem naselju Ukanc in v neposredni bližini Bohinjskega jezera. Pestra in sodobna ponudba različnih paketov nastanitev, ki navduši vsakogar. Vsi apartmaji so opremljeni v značilnem alpskem slogu z balkonom ali teraso, izberete tisto, kar vam je ljubše. Vsi nastanjeni gostje imajo dostop do brezplačnega brezžičnega interneta, ki je dostopen na vseh površinah. Hkrati pa nastanitve vključujejo tudi centralno ogrevanje tako talno kot tudi radiatorsko, da vam je prijetno toplo v vseh letnih časih. Kuhinja je opremljena z vsemi najnujnejšimi pripomočki za pripravo obrokov in tudi z jedilnim kotom. Prostor s televizijo, kjer lahko posedite in si malce oddahnete po raziskovanju okolice. Lastna kopalnica s prho, sušilnikom za lase in brezplačnim toaletnim priborom. Lahko ste brez skrbi tudi za svežo posteljnino in brisače je poskrbljeno. Če si zaželite romantičnega razvajanja, si le to lahko privoščite v intimnih apartmajih za dve osebi, za družine pa so primernejši oddihi v večjih apartmajih za štiri do sedem oseb. V ponudbi lahko izberete tudi najem hiške Zlatorog, ki kraljuje tik ob reki Savici in je le nekaj minut hoje oddaljena od jezera. V hiški so lahko nastanjene do 4 osebe in je popolno opremljena za uživanje, dodatno ima tudi savno, kaminom, teraso in velik vrt, ki se poleti lahko spremeni v piknik prostor z vso opremo, pozimi pa se odene v belo pravljico. Na voljo je tudi koča Bohinj, ki je v neposredni bližini smučišča, kjer je na voljo vse kar potrebuje za oddih do šest oseb. Za vse nastanjene goste je v vseh apartmajih na voljo tudi brezplačen parkirni prostor. Zato ne odlašajte in si rezervirajte termin že danes in obiščite apartmaje Bohinj ob prvem prostem terminu.

apartmaji Bohinj

Apartmaji Bohinj, kje točno jih najdete?
Nastanitve najdete v Bohinju, natančneje v naselju Ukanc – na zahodni obali Bohinjskega jezera. Če vzamemo za izhodišče kamp, se peljete še naprej mimo restavracije v Ukancu, potem pa se malo naprej ob večjem parkirišču usmerite še v levo in ste na cilju. Sicer pa velja, da boste nastanitve najlažje našli, če boste v navigacijo vtipkali Alpik Chalets. Povejmo še, da so apartmajske hiške od jezera oddaljene le približno 200 metrov, v neposredni bližini nastanitev pa teče Sava Bohinjka, ki v vseh letnih časih nudi sproščujoče šumenje, še posebej poleti pa poskrbi za prijetno osvežitev.

Aktivno preživljanje časa v Bohinju in njegovi okolici
Apartmaji Bohinj vam omogočajo odlično izhodiščno točko za aktivno preživljanje počitniških dni v Bohinju in njegovi okolici. V zimskem času je še posebej priljubljeno smučarsko središče Vogel, ki je od apartmajev oddaljeno le 500 m. V toplejšem delu leta pa se na Vogel lahko povzpnete kar peš in se naužijete panoramskega razgleda na Bohinj in njegovo jezero. Zelo priljubljene so tudi aktivnosti ob, na in v Bohinjskem jezeru, za ljubitelje sprehodov bo kar primerna sprehajalna pot okrog jezera ali do slapa Savice. Sicer pa naj še omenimo, da lahko okolico Bohinja raziskujete tudi s kolesi. Ker je v Sloveniji vse na dosegu rok, se lahko zapeljete tudi do 30 km oddaljenega Bleda, do Ljubljane pa imate le 85 km.

Če ste ljubitelji narave, športnih aktivnosti in se radi razvajate, so apartmaji Bohinj prava izbira za vas in vaše najdražje. Dobrodošli v Bohinju.

apartmaji-v-bohinju-1

Avtor prispevka: