Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani po vaši meri za večji dobiček

Izdelava spletnih strani je vedno bolj v porastu, saj zaradi nastalih virusnih situacij vsa podjetja in posamezniki digitalizirajo svoja poslovanja in prodajajo preko spleta, kar ste opazili zagotovo tudi sami. Izdelava spletnih strani mora biti po vaši meri in v sladu z vašimi potrebami glede na kupce, ki jih imate ali želite privabiti, s čimer se profesionalno in na visokem nivoju ukvarja studio G-Soft, zato preverite cene in se prepričajte v kakovost njihovih storitev. Za uspeh na spletu je nujno, da je vaša spletna stran na prvih mestih po zadetkih glede na ključne besede v iskalnikih, zato najemite sposobne in izkušene strokovnjake z referencami.

Zakaj izdelava spletnih strani po meri?

Izdelava spletnih strani po meri se priporoča za vse vrste spletnih projektov, bodisi da so preprostejši ali zelo zahtevni, saj je potrebno spletišče že od začetka tako sprogramirati in oblikovati, da bo prilagojeno vašim potrebam in potrebam kupcev, ki morajo imeti dobro uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletnih strani

Poleg tega je potrebno vedeti, po katerih ključnih besedah vaši kupci iščejo izdelke ali storitve in celotno spletišče, članke ter slike optimizirati tako, da bo vaša spletna stran visoko uvrščena v iskalnikih. Če ne boste na prvih treh straneh, za stranke ne boste vidni, saj ljudje ne iščejo globoko po brskalnikih. To morajo narediti izkušeni strokovnjaki, kakršni so v studiu G-Soft.

Tretja izjemno pomembna stvar pa je, da se mora spletna stran obvezno dobro prilagajati vsem medijem, na katerih bo gledana, bodisi, da so to namizni računalniki, prenosni računalniki, tablice ali mobilni telefoni.

Izdelava spletnih strani na poseben in inovativen način

izdelava spletnih strani studia G-Soft je edinstvena na svetu, saj so z lastno inovativno in unikatno rešitvijo dosegli, da je izgled vsake spletane strani povsem enak tako pri nastaviti resolucije ekrana na 1024 ali na 1920 slikovnih točk na inč (PPI) v vodoravni liniji.

Dolgoletne uporabniške izkušnje s strankami so namreč pokazale, da imajo ljudje težave pri branju besedila pri nastavitvi resolucije 1024 PPI, saj je besedilo težko berljivo zaradi premajhnih črk. To težavo je studio G-Soft odpravil z lastno inovativno rešitvijo, s katero so zadovoljne stranke in uporabniki spletišč. Da je temu res tako, se lahko prepričate sami s primerjavo spletnih strani velikih priznanih podjetij s spletnimi stranmi, ki so jih naredili v studiu G-Soft. Jasno boste videli zelo očitno razliko.

Ali lahko upravljate sami tako spletno stran?

Izdelava spletnih strani lahko že vsebuje tudi moderiranje same vsebine in slik na spletni strani, kar je priporočljivo zaradi optimiziranja spletne strani in visoke uvrstitve v iskalnikih, kot je Google. Studio G-Soft je namreč profesionalno podjetje za oblikovanje in izdelavo spletnih strani ter optimiziranje in dnevno sledi svetovnim standardom ter algoritmom v iskalnikih, kako je potrebno vse skupaj izvesti, da bo res učinkovito in vas bodo stranke tudi našle. Vse to ponuja izdelava spletnih strani studia G-Soft.

Če pa to znate tudi sami, potem imajo za vas rešitev, da vam izdelajo spletno stran in zraven še uporabniški vmesnik, preko katerega boste lahko svobodno vnašali in spreminjali besedila ter slike. Najboljše pa je, da ne potrebujete prav nobene računalniške izobrazbe, saj je uporabniški vmesnik narejen tako prijazno, da ga zna uporabiti vsak laik, ki nima nobenih izkušenj na tem področju. Prijazno vas usposobijo, naprej pa delate sami.

Vprašali se boste, koliko pa stane izdelava spletnih strani, ki vse to omogoča? Cene so zelo konkurenčne in vsem dostopne, so pa odvisne od obsega in zahtevnosti samega projekta. Začnejo se že pri 200 Eur za osnovno spletno stran z do tremi podstranmi brez baze. Vsekakor priporočamo posvet s strokovnjakom, ki vam bo zastavil prava vprašanja, preko katerih bo lahko ugotovil ceno projekta glede na vaše zahteve in obseg.

Avtor prispevka: