Kako izbrati moderne moške usnjene jakne v letu 2020?

Včasih so usnjene jakne na moških predstavljale uporništvo, danes pa z različnimi kroji, ki se prilegajo k vsakemu stilu, označijo moški okus za modo in poudarijo njegovo privlačnost. Idealne so za prehodne dni, ko nas preseneti dež, ali pa posije prvo pomladno sonce. Katere barve so najbolj moderne moške usnjene jakne 2020?

Če želite usnjeno jakno, ki bo kvalitetna, topla in dihljiva, potem vam priporočamo, da kupite jakno iz pravega usnja. Sicer boste odšteli kar nekaj denarja, saj se cene za moške usnjene jakne 2020 gibljejo okrog 2.000 evrov, seveda tiste, ki jih dizajnirajo priznani oblikovalci. Prav tako kvalitetne prave usnjene jakne so tudi tiste, ki stanejo okrog 300 evrov. Preden pa se odločite koliko ste pripravljeni odšteti za novo jakno, razmislite, kakšen stil želite. Večno elegantne motoristične jakne s stoječim ovratnikom in asimetričnimi zadrgami dajo uporniški videz, hkrati pa elegantno povezujejo celotno podobo. Lahko se odločite za krajšo usnjeno jakno, ki bo nad puloverjem dala izgled lepo urejenega videza. Nekateri jo izberejo zaradi dodatnih okrasnih elementov, ali pa dodatnih žepov, vsekakor pa je dobra izbira za tiste, ki si želijo jakno z možnostjo neskončnega kombiniranja. Usnjene jakne pa se zlahka kombinirajo tudi k poslovnemu videzu, le izbrati morate model, ki se vam lepo prilega in nima kičastih dodatkov. Na kaj morate biti še pozorni pri izbiri moške usnjene jakne 2020?

  • Ko gledate jakno na fotomodelu, se vam zdi, kako lepo se mu prilega in kako dobro izgleda. Da se boste tudi vi tako počutili med nakupovanjem jakne poskusite več variant, tako, da spodaj oblečete tanko majico in tako, da spodaj oblečete debelejši pulover. Če želite jakno nositi večino časa, se vam mora prilegati v obeh primerih. Prav tako pri probavanju jakne ne pozabite kombiniranje z različnimi vrstami hlač. Kavbojke zahtevajo drugačen stil zgornjega dela, kot pa elegantne hlače.
  • Ko boste probavali jakne, bodite pozorni, da se jakna zapre tudi, če imate pod njo več plasti oblačil.
  • Ramenski šivi se morajo začeti točno na obročku, kjer se začnejo ramena spuščati navzdol.
  • Dolžina rokava mora biti dolga do začetka palca, kar najbolje izmerite, če stojite pokonci z rokami ob straneh.

Kaj pa barva?

Moške usnjene jakne 2020 so najbolj vidne v različnih odtenkih temno rjave barve. Pri izbiri barve se poskusite izogibati močnim vpijajočim barvam, kot so rdeča, svetlo zelena, in rumena. Najbolj boste zadeli s klasično črno barvo, ki bo večno moderna.

Avtor prispevka: