Najem skladišča

Najem skladišča v prestolnici vam omogoča rast podjetja

Najem skladišča v Ljubljani v Črnučah je odlična lokacija in odločitev za rast vašega podjetja. Imeli boste lasten tovorni dostop, skladiščne prostore v višini 6 metrov ter ogrevanje, ki naredi delo v skladišču bolj prijetno. Najem skladišča vam omogoča tudi uporabo velikega dvorišča in parkirišča za stranke in zaposlene. Poleg skladišča lahko najamete primerno pisarno oziroma poslovne prostore za delovanje vašega podjetja. Lokacija je odlična za dostop z vseh koncev Slovenije in Evrope. Do skladišča pa vodijo široke hitre ceste in avtoceste.

Najem skladišča v centru Evrope je pametna odločitev

Ko se odločate za najem skladišča, premislite o tem, kakšna bo vaša logistika. Za dobro logistiko je nujen dober dostop s tovornimi vozili. To bo pocenilo in pohitrilo vaše poslovanje, kar je danes odločilnega pomena med konkurenti. Bodite pred konkurenco in najemite prostore, ki so opremljeni, ogrevani ter dovolj veliki za uporabo. Imeli boste kar 400 m2 prostora za razvoj vaše dejavnosti.

Nakup ali najem skladišča, kaj se bolj splača?

V Sloveniji podjetniki še vedno razmišljajo tradicionalno o nakupu poslovnih prostorov in skladišča, kar je v ljudskem prepričanju in slovenskem karakterju precej zasidrano. Vendar izkušnje in poslovanje dobrih podjetij pri nas, kot v tujini kaže, da se bistveno bolj splača najem skladišča, kakor nakup. Zakaj je tako?

Poenostavljeno povedano je tako zaradi same davčne zakonodaje, ki lastnike precej obremeni, medtem ko je najem dejansko strošek in se dobesedno splača. Lastništvo objekta tudi pomeni stroške vzdrževanja in vodenja financ, kar seveda ni za zanemariti. Vsi podjetniki, ki naredijo primerjalno računico lastništva ali najema, se na koncu strinjajo, da je najem skladišča najbolj racionalna in najcenejša možnost za poslovanje gledano dolgoročno.

Dodatne ugodnosti najema skladišča v Črnučah

Zagotovo vam za poslovanje ne zadostuje, da bi imeli le skladišče, ampak potrebujete eno ali več različnih pisarn v različnih velikostih. Vse pisarne, ki jih lahko najamete dodatno ob skladišču, so lahko opremljene ali pa si jih prilagodite sami po svoji potrebi. Vse je stvar dogovora, najemodajalec je izjemno prilagodljiv in razume poslovanje.

Pisarne boste potrebovali seveda za delo s papirji, s strankami, za trženje in logistiko, izobraževanja, morebiti tudi za kakšno manjše pakiranje. Stranke boste lahko sprejeli v lepo urejenih in uglednih pisarnah na vrhunskem svetovnem nivoju, kot ga pričakujejo zahtevne poslovne stranke.

Za potrebe srečanj ali izobraževanj za večje skupine, pa lahko najamete tudi veliko dvorano, ki je temu namenjena in jo lahko koristijo vsi uporabniki poslovnih prostorov. Zato bo to za vas minimalen strošek, ki ga boste plačali te takrat, ko boste dvorano potrebovali, drugače pa, če bi bili lastnik, bi bil obratovalni strošek za vas fiksen, kar pomeni izgubo, če prostora ne uporabljate ves čas in vam ne prinaša denarja. Vse to in še več vam prinaša najem skladišča v Črnučah v Ljubljani.

Kam z avtodomom med zimo?

Dejansko imate vse na kupu. Ko se odločite za najem skladišča in pisarn imate še dodatno možnost najema prostora za vaš avtodom ali kamp prikolico, ki jo lahko v miru pustite na varovanem parkirišču takrat, ko ju ne potrebujete. Tako ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov in skrbi, kam s svojim vozilom, ki ga ne uporabljate ves čas.

Takšna dobra priložnost, da imate vse v enem opri roki, je zelo redka in se jo res splača izkoristiti. Priporočamo ogled prostorov in skladišča v živo ter pogovor z lastnikom, ki vam bo z veseljem odgovoril na vsa morebitna vprašanja osebno.

Vi pa stopite do računovodje in preverite, kaj se vam bolj plača. Pogovorite se s finančnikom, če niste vi ta oseba in preračunajte, koliko več profita vam bo prineslo tovrstno poslovanje z opremljenim, velikim, ogrevanim in modernim skladiščem ter pisarnami. In ne pozabite na to, da imate vrhunski dostop s tovornimi in osebnimi vozili čisto do vrat.

Avtor prispevka: