namizni koledarji

Namizni koledarji za prihajajoče leto 2023 – kako naj bodo oblikovani?

Bi radi letos podarili svojim zvestim strankam in poslovnim partnerjem nekaj, kar jih bo iz dneva v dan spominjalo na vašo osebno znamko oz. podjetje, potem so namizni koledarji idealno darilo. Da bo vaše darilo – namizni koledarji natanko tako, kot si želite, bodo poskrbeli v tiskarni Partner Graf, kjer vam bodo pomagali pri pripravi in izdelavi kakovostnih in ugodnih namiznih koledarjih. Namizni koledarji so že več let ena izmed najbolj priljubljenih vrst promocijskih izdelkov pri nas, saj so zelo priročni in s svojo obliko prilagojeni za namizno uporabo. Prejemnik tovrstnega koledarja ga ima ves čas pri roki in ko načrtujete sestanek ali katero drugo obveznost, le pokuka vanj in določi ustrezen termin. Prav zaradi svoje uporabnosti so odlično poslovno darilo. Zahvaljujoč naprednim tiskarskim tehnikam so lahko izdelani zelo hitro in v skladu z vašimi željami, lahko pa se jih tudi personalizira in tako prejemnika še dodatno razveselite. Namizni koledarji vam nudijo pomoč, da nikoli ne boste pozabili na pomembne datume, da imate vse pomembne informacije vedno na očeh. Z njim boste drugim dajali vtis, da ste zanesljivi in urejeni.

Zakaj so namizni koledarji tako zelo uporabni v poslovnem svetu in tudi doma
Namizni koledarji predvsem služijo hitri in učinkoviti organizaciji posameznika v službi ali doma. V njih lahko namreč na popolnoma enostaven način zapišete vse pomembne dogodke, sestanke, rojstne dneve sodelavcev in dneve, ko boste na dopustu. Z njihovo pomočjo zagotovo ne boste nikoli pozabili sodelavcu čestitati za rojstni dan. Zelo so praktični, saj imajo pri vsakem dnevu posebej dovolj prostora za različne označbe in zapisovanje obveznosti. Namizni koledarji, ki jih izdelujejo v tiskarni Partner Graf so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Posebej praktični so tisti v obliki piramide ali namizne podložne mape in tisti, ki imajo zložljiv kartonski hrbet. Za katero obliko namiznega koledarja se boste odločili je povsem vaša odločitev, predvsem upoštevajte vaše želje in navade uporabe namiznega koledarja.

namizni koledarji

Namizni koledarji od ideje do natiskanega izdelka
Najprej je treba pripraviti načrt celotne izdelave, ki ga lahko za vas opravijo v tiskarni. To pomeni, da poleg samega tiska, za vas izvedejo tudi grafično oblikovanje, pripravo in izdelavo končnega izdelka. Ves čas postopka sodelujejo z vami in z veseljem upoštevajo vaše želje in predloge. Zato ste lahko prepričani, da bodo vaši namizni koledarji izdelani z veliko mero angažiranosti ter tiskarske natančnosti in ljubezni. Vse skupaj se začne z vašim povpraševanjem, na podlagi katerega za vas v podjetju pripravijo ponudbo za izdelavo koledarjev. Ta vključuje vse tehnične detajle, ki jih čim bolj prilagodijo vašim željam in potrebam. Potem, ko se vi odločite, da sprejmete ponudbo se vse začne zares. Izbere se materiale, ki najbolj ustrezajo vašim željam in potrebam, se določi uporabo barv, izbere se vse potrebne obdelave, se vse izbrano testira in vzorčiti ter se šele nato lotiti razvoja tiskanega produkta. Sledi oblikovanje izbrane tiskovine, ki zajema izdelavo grafičnih konceptov, grafično oblikovanje ter pripravo morebitnih fotografij. Po oblikovanju sledi priprava na tisk. Ta del se začne s pregledom, ali je tehnično vse ustrezno pri prejetih datotekah pred tiskom potem začnejo s tiskanjem nekaj testnih primerov, ki potrdijo, da izdelek ustreza vašim željam in potrebam. Za tiskanje namiznih koledarjev v tiskarni uporabljajo tehniko digitalnega tiska, ki omogoča hitro, enostavno in cenovno ugodno izdelavo tiskovin.

Namizni koledarji, kaj je še pomembno, da so praktični privlačni in hkrati urejeni?
Za praktičnost in funkcionalnost je zelo pomembna prava postavitev elementov, saj mora vsak koledar vsebovati oznako tekočega leta, imena mesecev, označene pa mora imeti tudi tedne in dneve. Še posebej pri namiznih koledarjih je priporočljivo, da imajo pri vsakem dnevu dovolj prostora za označevanje in vpisovanje vseh obveznosti. Ker pa tovrstni koledarji stojijo na mizi, morajo biti tudi privlačnega izgleda in estetsko dovršeni. K temu veliko pripomore lepa in ustrezno izbrana pisava, dodatek prijetnih barv, ki popestrijo sivo-črno monotonost na papirju ter seveda lepe fotografije, ki pritegnejo poglede. Vsekakor pa morajo biti namizni koledarji izdelani kakovostno, da dajejo vtis urejenosti in zanesljivosti. Ob pogledu na namizni koledar, po katerem se tudi vi sami ob koncu sestanka orientirate in določate termin ponovnega srečanja, mora dajati vtis urejene, zanesljive in zaupanja vredne osebe.

namizni-koledarji-1

Namizni koledarji, zakaj izbrati zeleno tiskarno Partner Graf?
Če se vam poraja vprašanje, zakaj bi izbral prav omenjeno tiskarno, preprosto zato, ker že več kot 40 let svojim strankam ponujamo visoko kakovostne storitve, procese in proizvode. So zelena tiskarna, ki pri svojem delu sledi visokim standardom varovanja okolja in seveda grafični stroki. Skupaj s svojimi zaposlenimi so zavezani k nenehnemu izboljševanju kakovosti in varovanju okolja, hkrati se trudijo za zmanjševanje emisij C02 ter količine odpadkov. Zadovoljstvo strank je njihov glavni cilj in z veseljem vam bodo pomagali poiskati rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam in željam. Če se odločite za sodelovanje z omenjeno tiskarno boste pridobili dolgoletnega partnerja, ki bo vedno poskrbel, da boste prejeli visoko kakovostne izdelke, ki bodo navdušili vas in vaše obdarovance.

Avtor prispevka: