poklicni tečaj predšolska vzgoja

Poklicni tečaj predšolska vzgoja – zakaj se odločiti zanj

Na B2 Sofizo srednji šoli vsem, ki se zanimate za delo z otroki, ponujajo poklicni tečaj predšolska vzgoja, ki je hkrati tudi odlična priložnost za vse tiste, ki si želite nove karierne poti. Glavna prednost šolanja pri njih je popolna prilagodljivost potrebam posameznika. Večina njihovih kandidatov je namreč že zaposlenih in imajo zato poleg samega šolanja še številne druge obveznosti. Tovrsten pristop pa jim omogoča, da naredijo korak naprej v svoji poklicni poti, brez da bi pri tem trpelo njihovo dosedanje življenje ali dobrobit. Če si tudi vi želite spremembe v svoji dosedanji karieri, hkrati pa to želite narediti na enostavnejši in bolj prilagojen način, si oglejte program, ki vam ga ponuja šola B2 Sofizo.

Vaša garancija za znanje

Zakaj se odločiti za poklicni tečaj predšolska vzgoja na B2 Sofizo šoli? Verjetno ste si to vprašanje zastavili tudi vi, zato vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj glavnih razlogov, zakaj za vaše strokovno usposabljanje in pridobitev novega poklicnega naziva izbrati dotičnega ponudnika:

  • oseben in posamezniku prilagojen pristop: strokovnjaki, ki delujejo v okviru šole vam bodo ves čas svetovali, pomagali in vas vodili skozi izbran izobraževalni program. Deležni boste vse njihove podpore in se počutili kot pomemben član skupine.
  • praksa kot poglavitno orodje za pridobivanje znanj: naučeno teorijo si boste vedno ogledali tudi v praksi, svoje veščine pa seveda tudi sami preizkusili. Tako boste najhitreje spoznali, na katerih področjih imate še prostor za dodaten napredek.
  • šola, kjer niste samo številka: v središču dogajanja ste ravno vi, zato ekipa v vas vlaga. Posledično boste med izobraževanjem zadovoljni in uspešni.
  • pomoč najboljši v svojem poslu: poklicni tečaj predšolska vzgoja vodijo BS Sofizo izkušeni profesorji in ugledni strokovnjaki. Z njihovo pomočjo boste dobili vsa uporabna znanja in izjemne izkušnje iz prve roke.
  • šolanje, ki si ga prilagodite sami: čas trajanja šolanja si lahko prilagodite svojim specifičnim potrebam, šolnino pa lahko plačujete po mesečnih obrokih.
  • posluh za potrebe odraslih v izobraževanju: odrasli se pri šolanju soočajo s številnimi izzivi, zato so se pri B2 Sofizo odločili, da jim prisluhnejo in jim omogočijo kar se da normalen potek izobraževanja, brez nepotrebnih pritiskov in stresa.

poklicni tečaj predšolska vzgoja 1

Komu je namenjen poklicni tečaj predšolska vzgoja

Na poklicni tečaj predšolska vzgoja se lahko vpiše vsak posameznik, ki ga v prvi vrsti zanima delo z otroki v vrtcu, pa do sedaj še ni pridobil ustrezne poklicne izobrazbe. Večina kandidatov, ki se na program vpiše, ima sicer že poklic, vendar si želi na svoji karierni poti narediti spremembo. Če mednje sodite tudi vi in vas predšolska vzgoja že dalj časa zanima, potem je čas, da se vpišete na izobraževalni program. Za sam vpis sta sicer zahtevana dva pogoja, ki ju kandidati morate izpolnjevati:

  • uspešen zaključek 4. letnika gimnazije,
  • zaključen letnik programa srednjega strokovnega izobraževanja.

Številni, ki so poklicni tečaj predšolska vzgoja že uspešno zaključili in se s tega področja uspešno zaposlili pravijo, da je delo z otroki poslanstvo. Malčki so namreč naše največje bogastvo, tekom poklica vzgojitelja pa jim podamo toliko novega znanja, ki jim bo zelo koristilo na njihovi poti odraščanja. Če je to tudi vaš sanjski poklic, potem ne odlašajte več z vpisom.

Avtor prispevka: