Poročni fotograf

Poročni fotograf, ki kreativno ujame najlepše trenutke

Nežni trenutki sreče, ujeti v večno fotografijo, so najlepši trenutki, ki se jih lahko spominjate še leta po končanem življenjskem dogodku. Poročni fotograf Dejan Žagar je strokovnjak, ki vama lahko na pomemben dan vajinega življenja, priredi prav poseben sklop fotografij, ob katerih vama bo zaigralo srce in se vama bodo zarosila očesa.

Sta pred odločilnim trenutkom svojega življenja in iščeta poročnega fotografa, ki vama bo priredil popolne kreativne fotografije? Dejan je mednarodno nagrajeni poročni fotograf, ki je bil priča že veliko srečnim ljubezenskim zgodbam po svetu. Dovolite mu, da je tudi del vaše zgodbe.

Najboljši poročni fotograf

Poročni fotograf je oseba, ki je priča veliko intimnim trenutkom, polnih čustev, veselja, sreče, solz in zabave na dan vajine ljubezenske zgodbe. Najboljši poročni fotograf bo znal ujeti pravi spontani trenutek, poln kreativnosti in norih idej.

Vajini skupni življenjski poti zagotovo ne bo manjkalo spominov, ki bodo zabeleženi na profesionalnih fotografijah, ki jih bosta z veseljem kazala svojim rodovom.

porocni fotograf

Kdo je Dejan?

Dejan je priznani poročni fotograf, ki slovi že po celem svetu. Bil je priča že kar 130 ljubezenskim zgodbam na 3 različnih kontinentih ter v 15 različnih državah in je prejemnik več kot 60 mednarodnih nagrad na področju poročne fotografije. Ljudje ga opisujejo kot pozitivnega in izjemno kreativnega fotografa, ki bo vaš dan popeljal v čudovito harmonijo fotografij, za dolga leta čudovitih spominov.

Poročno fotografiranje je njegovo poslanstvo in njegove fotografije zajemajo:

 • humor,
 • kreativnost,
 • čustva,
 • spontanost,
 • avtentičnost.

Ujeti trenutki v večnost

Fotografije, ki jih lahko za vas posname Dejan, bodo čudoviti trenutki, ujeti v objektiv ravno pravi čas. Dejan namreč ne ustvarja vsake poroke po istem kopitu, temveč v vsaki poišče poseben navdih in tako ustvari edinstven trenutek, ki zapečati vajin življenjski dogodek.

Najeti poročni fotograf Dejan

Pravi poročni fotograf bo pripravljen iti tudi na konec sveta, da bo priča čudovitim novim okoljem in ljubezenskim zgodbam. Dejan je avanturist, ki se bo z veseljem odzval na povabilo, tudi v tujino ali v prelepe eksotične kraje, saj je do zdaj že fotografiral v:

 • Španiji,
 • Franciji,
 • Italiji,
 • Avstriji,
 • Avstraliji,
 • Grčiji,
 • Hrvaški,
 • na Češkem, Madžarskem, Škotski ipd.

Poročni fotograf mora imeti profesionalno fotografsko opremo, ki prinaša zmogljivost in doseganje najboljših rezultatov, tudi v slabih pogojih, kadar ni prave svetlobe in vremena.

Nekaj pomembnih vprašanj

Kako naročiti poročnega fotografa?

Poročni fotograf se naroči preko povpraševanja tako, da mu posredujete določen datum in svoje želje. Potem dobite ponudbo, in če vam je sprejemljiva, se osebno dobite na neobvezljivem sestanku, kjer boste podrobneje pogledali predstavitev in se dogovorili za želene detajle.

Fotograf vama bo predstavil pakete, ki jih ima na voljo. Vidva se odločita za paket, nato se podpiše pogodba, se plača ara in se že vidimo na vajinem najbolj pomembnem dnevu.

Ali dobiva vse posnete fotografije?

Načeloma ne. Vsak poročani fotograf na dogodku ustvari ogromno fotografij, tudi več tisoč. Te po koncu poroke skrbno pregleda in v množici fotografij izbere res le tiste, na katerih naravnost blestite. Fotografije nato dobite na lesenem USB ključku v leseni škatlici ter prav tako v fotoknjigi s platnicami iz naravnih materialov. Poročne fotografije bodo pa tudi dostopne na spletu, kjer bodo zaščitene z geslom in bodo na voljo tudi za svate in vaše prijatelje, s katerimi jih boste želeli deliti.

 • USB s fotografijami prejmete v času od 3-5 tednov po poroki, fotoknjiga pride od 2-3 mesece po poroki.

Se lahko poroka tudi snema?

Seveda. Dejan aktivno snema poroke od leta 2019, tako da lahko poleg fotografij dobite tudi kratek sestavljen video z vsemi pomembnimi utrinki iz svoje čudovite poroke.

Poročni fotograf mora imeti strast v očeh, pozitivno in kreativen ter spontan občutek za fotografiranje. Vsak par si želi na svoj pomembni dan imeti čudovite spomine ujete na fotografijah ali videih, katerih se lahko potem spominja skupaj s svojci ali naslednjimi generacijami.

Čudovito ujeti spontani trenutki so najlepši trenutki, ki prikazujejo čustva kot so: neizmerno veselje, pripadnost, veliko ljubezni ter zabavo in pa kreativnost poročnega fotografa.

Dejan pravi: »Delo poročnega fotografa mi omogoča, da se z mladoporočencema povežem na ta poseben dan. Poroka je edinstven dan za praznovanje medsebojne pripadnosti in dan, ko s svojimi najbližjimi praznujeta vajino ljubezen. Dovolita mi, da sem del tega in za vaju ujamem te edinstvene trenutke za vedno.«

Avtor prispevka: